Kjøreopplevelser og gavekort

Et gavekort på en kjøreopplevelse er perfekt som gave - du mottar det elektronisk på noen få minutter!
Har du allerede et gavekort du vil bruke? Klikk her.

ADRENALIN NIVÅ 0%
KJØRETID 0%
TILGJENGELIGHET 0%
UTVALG BILER 0%

Racerbane opplevelser er våre ultimate kjøreopplevelser! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bil, bane og kjøreteknikk. Deltageren får praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på racerbane. Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen med drømmebilen. Det er bare å feste setebeltet! Ønsker man å heller være passasjer, har vi egne hot laps og taxi-opplevelser for dette. Aldersgrense for å sitte på er fra det året man fyller 15 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

ADRENALIN NIVÅ 0%
KJØRETID 0%
TILGJENGELIGHET 0%
UTVALG BILER 0%

Testdrive opplevelser gjennomføres på lukket bane. Opplevelsen er delt opp i kjøring på vår morsomme handling bane hvor man får testet bilens fantastiske kjøreegenskaper, og akselerasjonstest hvor du kjenner bilens ekstreme krefter og akselerasjon på en 800 meter lang rettstrekning! Deltagere vil etter innsjekk få briefing med teori av en profesjonell instruktør som også gir instruksjoner under opplevelsen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

ADRENALIN NIVÅ 0%
KJØRETID 0%
TILGJENGELIGHET 0%
UTVALG BILER 0%

Driveout er kjørepplevelser som foregår på landeveien der du får god tid til å nyte din drømmebil. Dette er opplevelsen for deg som ønsker mest mulig kjøretid for pengene! Sett deg bak rattet, trykk på startknappen og nyt en uforglemmelig kjøretur med en rå sportsbil eller vintage klassiker! Vi har norges desidert råeste utvalg drømmebiler. Før kjøring går deltageren gjennom innsjekk og en spennende briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.