Sponsorer

Har du lyst til å profilere din bedrift på Trackday.no?

Trackday.no er Norges største arrangører av banetreff og kjøreopplevelser. Således har du mulighet til å oppnå unik eksponering gjennon vårt konsept. Vår målgruppe kjennetegnes som kjøpesterk, inneholder en stor prosentandel innovatører, og har en bred demografisk profil.

Trackday.no

I løpet av en sesong besøker over 15.000 personer våre arrangement, nettsiden vår har i snitt over 2.000 unike brukere per uke og vi har en kundemasse på over 5.000 i vår mailportofølje. På Facebook har vi over 15.000 brukere, vår YouTube kanal har nesten 300.000 avspillinger, på Instagram har vi over 90.000 følgere og vi når bredt også på andre arenaer gjennom deltagelse med våre profilerte racer- og event biler. Trackday.no er også svært aktive på andre sosiale medier, og bilder fra våre arrangement deles flittig på ulike nettfora som sørger for en helt unik eksponering.

Vi kan tilby våre sponsorer markedsføring og eksponering gjennom alle våre kanaler; fra reklame på våre biler via bannere på vår nettside til stands på våre events. I tillegg kan vi tilby våre sponsorer unike kjøreopplevelser for ansatte, kunder eller til annet ønskelig behov.

Trackday Cup

Etter fire gjennomførte sesonger med 44 vellykkede løp kan vi skryte av totalt 274 deltagere fordelt på 3 racing klasser. Her trenger vi både hoved- og normalsponsorer, som kan bidra både økonomisk og til premiebord. Vi har dessverre ikke kjørt Trackday Cup i 2016 og 17.