Banekjøringskurs på racerbane

Norges råeste kjørekurs: Trackday.no kan tilby banekjøringskurs for deg som vil bli en tryggere, bedre og raskere sjåfør på racerbanen!


Kurset tilpasses ferdighetsnivå, så dette passer like godt for nybegynnere som erfarne sjåfører. Perfekt for deg som ønsker å prøve deg på banekjøring og ønsker en rikig start, og essensielt for deg som kanskje har kjørt endel og ønsker videre progresjon. Når man kjøper dette kurset får du halv pris på kjøring med egen bil samme dag hvis du ønsker dette. Det betyr at man for kun kr 750,- kan kjøre så mye man ønsker med sin egen bil på banen før og/eller etter gjennomført banekjøringskurs.


En times kjørekurs med en profesjonell instruktør
Instruksjon basert på ferdighetsnivå; både for nybegynnere og viderekomne
Både teoretisk og praktisk innhold
1 heat der instruktør kjører og instruerer/viser banen og kjøreteknik i praksis
Kjør selv hele 3 heat a 4 runder på bane med full instruksjon
Den perfekte introduksjon til banekjøring
Kurset for deg som vil utvikle dine kjøreferdigheter på bane
Besøk en av norges mest kjente racingbaner
Bli en tryggere og raskere sjåfør


Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega eller deg selv!


Du kan gjennomføre kjørekurset på en av våre 20-30 ulike banedager fordelt mellom april til oktober. Booking høsten 2018 åpnes i juli.

kr 2 990,00

+/- 3 dager+/- 7 dager

* Påkrevet felt

kr 2 990,00
Dette opplever du
Detaljer

Banekjøringskurs på racingbane

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold.

Om opplevelsen 
Trackday.no har gleden av å tilby et kjørekurs for deg som vil utvikle dine egne ferdigheter bak rattet. Kjørekurset er egnet både for nybegynnere og viderekomne, da vi tilpasser kurset ut i fra hver enkelt deltagers ferdighetsnivå. Våre instruktører er pofesjonelle sjåfører med mange års erfaring fra bl.a. førerutvikling og motorsport.

Kurset varer en full time, og du får din egen personlige instruktør som følger deg gjennom ditt kurs. Inkludert er også bil for gjennomføring av den praktiske delen på banen. Kurset er delt opp i en teoretisk del der sikkerhet, bane, kjøreteteknikk, sporvalg, bremseteknikk etc. blir gjennomgått. Deretter følger en praktisk del på banen fordelt på hele 3 heat a 4 runder med påfølgende debrief i bilen.

Om bilen vi kjører
Til dette kjørekurset brukes nye MINI John Cooper Works. Som verktøy brukes da en egnet sportslig bil perfekt for aktiv og inspirert kjøring. Bilen er utover standard modifisert for banekjøring, med oppgraderte bremser, understell, stoler etc. Bilen har 231 hk, som via en dobbelklutsj girkasse styres med girsjaltere på rattet.

NB! Kurset kan også gjennomføres med deltagers egen bil, prisen er da fortsatt den samme men du får kjøre flere runder per heat hvis ønskelig. Bruk av deltagers bil gjennomføres kun med forbehold om at den aktuelle bilen tilfredstiller våre krav til sikkerhet. Har man en egnet bil er dette noe vi anbefaler for at du skal få mest mulig relevant læring og progresjon ut av ditt kurs!

Ikke glem video- og eller fotoutstyr

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon
Varekode TRACK-019
Antall deltakere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort - klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd.
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Bilen er forsikret, egenandel kroner 18.000,-
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Hjelm lånes på banen, deltager må ha heldekkende klær
Sted Rudskogen
Tid Bookes ut i fra gjeldende terminliste og ledige tidspunkt
Tilgjengelighet April til oktober
Varighet 1 time
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Omtaler
Omtaler fra kunder (4)
Lærerik og sykt morsom time på banen!
Vurdering
Fikk først sitte på to runder med en dyktig instruktør for å se banen og hvordan den skulle kjøres (som i seg selv var utrolig morsomt da det virkelig går unna!). Så var det min tur og jeg fikk mange runder hvor jeg virkelig fikk teste grensene mine! Instruktøren ga gode tips underveis og Minien hang som støpt på veien! Helt rått!! Omtale av Solvei Sandbekk (Sendt inn 20.07.2018)
Veldig nyttig
Vurdering
Dette var veldig nyttig for en som ikke har kjørt på bane tidligere. Hyggelig og meget dyktig instruktør. Kan anbefales på det sterkeste! Omtale av Mats (Sendt inn 08.05.2018)
Anbefales!
Vurdering
Dette var veldig bra! Topp instruktør, mye og effektiv kjøring med mange aha-opplevelser, adrenalin og moro. Lærte banen på en veldig effektiv måte og kommer til å få mye mer ut av kjøring med egen bil seinere. Omtale av Bjørn (Sendt inn 02.07.2017)
kult!
Vurdering
Kjempe gøy å prøve banekjøring for første gang med mange gode tips og ting å lære. bra opplevelse :)
Anbefales!
Omtale av Ringlund98 (Sendt inn 23.05.2017)
Skriv din egen omtale
Du omtaler: Banekjøringskurs på racerbane
Hvordan vurderer du denne opplevelsen? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering