BANEKJØRING MED EGEN BIL / TRACKDAYS

Vi gir deg muligheten til å kjøre på en racerbane med egen bil. Du trenger ikke en dyr sportsbil, man kan kjøre på lukket bane og ha det kjempegøy med bruksbilen du kjører til vanlig. Kjøring på bane er lærerikt og gøy! I sikre og trygge omgivelser kan du som fører utforske dine egne og bilens grenser. Det er nettopp da man lærer å mestre sin egen bil og utvikle sine egne kjøreferdigheter. Du trenger ingen erfaring, kjøringen deles inn i ulike heat basert på ferdighetsnivå.

Nyhet! Fra 2019 sesongen er kaskoforsikring fra If inkludert i påmeldingsavgiften for deg som kjører egen bil på Trackday.no sine banedager. Dette er obligatorisk, og betyr da at alle som kjører på banen har forsikringsdekning. Link til forsikringsvilkår finner du her!


  • Les mer..

    Har du sett på gutta i Top Gear leke seg på banen og tenkt, det der har jeg også lyst til å prøve!

    Vi gir deg muligheten til å oppleve å kjøre på en racerbane med din egen eller en av våre biler. Du trenger ikke en dyr sportsbil eller en banerigget racerbil, man kan kjøre på bane og ha det kjempegøy med bruksbilen du kjører til vanlig. Kjøring på bane er annerledes enn kjøring på offentlig vei, derfor må alle som skal delta gjennom et førermøte. For nybegynnere holdes et utvides førermøte. Bilen må gjennom et teknisk kontroll, det er selvsagt viktig at bilen er i teknisk god stand. Videre deles kjøring på banen opp i tre ulike heat. Dette for å skille mellom nybegynnere, medium erfarne og erfarne, slik at de som kjører samtidig har så like forutsetninger og kjøreferdigheter som mulig. Det er en begrening på hvor mange biler som tillates på banen samtidig. All kjøring foregår med et erfarent banemannskap tilstede, inkludert racekontroll, lyssystem, rescue, brann og ambulanse. Dette betyr at man i sikre og trygge omgivelser så kan kjøre og om ønskelig utforske sine egne og bilens grenser. Det er nettopp da man lærer å mestre sin egen bil og utvikle sine egne kjøreferdigheter.

    Trackday.no kan gi deg innføring i banekjøringens grunnleggende elementer, i både teori og praksis. Klikk her for å bestille vårt unike banekjøringskurs! Når du lærer deg å beherske dette vil du virkelig få en aha opplevelse av hvor mye høyere hastighet man kan forsere en sving med når du anvender riktig kjøre- og svingteknikk. Begreper som bremsepunkter, sporvalg, og tangeringspunkter høres kanskje gresk ut, men vil vil hjelpe deg å forstå disse, og sørge for at du selv i praksis får testet de ut på banen. Målet er å kjøre så mykt, kontrollert og sikkert som mulig rundt banen. Vi har 20 års erfaring som arrangør av banedager, og våre instruktører har bred erfaring innen bl.a. førerutvikling og motorsport.

    Alle er hjertelig velkomne på våre banedager med egen bil, eller klikk her for å prøve en av våre! Det er alltid gratis inngang for publikum.


Neste banedag: Torsdag 25. april 2019!

 

BANEDAGER 2019:

Klikk på banedag for mer info!

Rudskogen 8. april
Gardermoen 13. april
Rudskogen 14. april
Gardermoen 23. april
Rudskogen 25. april TDC
Rudskogen 30. april
Gardermoen 7. mai
Rudskogen 10. mai
Rudskogen 14. mai TDC
Rudskogen 21. mai
Gardermoen 23. mai
Rudskogen 26. mai
Gardermoen 8. juni
Rudskogen 9 juni
Rudskogen 11. juni TDC
Rudskogen 16. juni
Gardermoen 23. juni
Rudskogen 25. juni TDC
Rudskogen 29. juni 
Gardermoen 30. juni
Gardermoen 6. juli
Rudskogen 7. juli
Gardermoen 10. august
Rudskogen 11. august
Rudskogen 13. august TDC
Rudskogen 20. august
Gardermoen 25. august
Rudskogen 27. august
Gardermoen 7. september
Rudskogen 8. september
Rudskogen 10. september TDC
Gardermoen 19. september
Gardermoen 29. september
Rudskogen 30. september TDC
Gardermoen 5. oktober
Rudskogen 6. oktober
Rudskogen 8. oktober TDC
Gardermoen 12. oktober
Rudskogen 13. oktober

Pris: 695,- / 1.990,-