Motorcenter Norway

motorcenternorway-1080

Ny og spennende norsk racerbane åpnet i 2021, og vi hatt noen helt magiske dager her!

Klikk her for å åpne veibeskrivelse på Google maps

Her tilbyr vi et stort utvalg av våre kjøreopplevelser på racerbane. Booking av datoer åpnes i januar, så kjøp gavekort allerede nå!

Motorcenter Norway ligger i storslåtte omgivelser på Sokndals tak. Racingbanen skiller seg ut ved at kjøreretningen er mot klokken. Her kan du kjenne på motorkreftene gjennom 14 svinger og føle farten på langsiden. I sentrum av racingbanen ruver publikumsfjellet, hvor tilskuerne har full oversikt og kan følge hver sving fra start til mål. Banen er designet med internasjonale standarder og trygge avkjøringssoner, noe som betyr at den har ekstra høy sikkerhet for både førere og bil, samt for publikum.

Noen korte fakta om banen
Lengde: 2324 meter
Høydeforskjell: 23 m
Antall svinger: 14
Kjøreretning: Mot klokken
Beliggenhet: 250 moh.
Designer: APEX Curcuit Design

Her kan du bli med på en virtuell tur rundt Motorcenter Norway

Kjøreopplevelser på racerbane er våre ultimate kjøreopplevelser! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Deltageren får praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Etter teorien er man klar til å kjøre. Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen med drømmebilen. Det er bare å feste setebeltet! Etter kjøring kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

IMG_0452
IMG_9761_1
69894524
IMG_9973
IMG_0334
IMG_8445

Sist kjøpte opplevelser