Våre anbefalte kjøreopplevelser!

Usikker på hva du skal velge? Her finner du et utvalg av våre mest populære kjøreopplevelser!

Kjøp digitalt gavekort og motta det på e-post i løpet av minutter, eller bestill gavekort i eksklusiv gavekorteske levert i postkassen.

Lamborghini Testdrive
Fra kr 1495,-

Farten, lyden, designet og akselerasjonen på denne bilen kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Med en erfaren instruktør ved din side kan du testkjøre en Lamborghini Huracan med 610 hk og gi full gass på lukket bane! Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og om ønskelig også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Realiser drømmen din, eller gi gavekort til en du er glad i, og bli med på en fantastisk kjøretur! Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer, nedre aldersgrense er 10 år. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Lokasjon: Gardermoen Raceway

Sportsbil pakken
Fra kr 5995,-

Dette er vår mest populære opplevelse! Her kjører du selv 4 eller 6 runder med en av våre fantastiske supersportsbiler med veiledning fra kyndig instruktør. Deretter får du oppleve 2 spektakulære runder som passasjer med en profesjonell racingfører bak rattet. Du kan velge blant hele 10 drømmebiler! Kjøringen gjennomføres på racerbanen med ingredienser som lukt av svidd gummi, hastigheter opp mot 200 km/t og masse glede, spenning og adrenalin! Før kjøring gir instruktør en grundig teoretisk gjennomgang av både bil, bane og kjøreteknikk slik at du føler deg trygg og klar til å mestre kjøringen. Dette er opplevelsen der du virkelig får realisert bildrømmen. Det er bare å feste setebeltet å glede seg til en helt uforglemmelig opplevelse på racerbanen! Husk kamera.

Lokasjoner: Motorcenter Norway (Rogaland) og Vålerbanen (Hedmark)

Adrenalin pakken
Kr 9995,-

Dette er en av våre mest populære pakker, bestående av hele 3 spektakulære kjøreopplevelser! Etter førermøte og briefing, kjører du selv 4 runder på racerbane med en valgfri bil i klasse 1, 2 runder på racerbane med en valgfri bil klasse 3, før du får 2 hot laps på racerbane i en valgfri bil i klasse 2. Her kan kan velge blant hele 10 drømmebiler! Kjøringen gjennomføres på racerbanen med ingredienser som lukt av svidd gummi, hastigheter opp mot 200 km/t og masse glede og adrenalin! Før kjøring gir instruktør en grundig teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk slik at du føler deg trygg og klar til å mestre kjøringen. Det er bare å feste setebeltet å glede seg til en helt uforglemmelig opplevelse på racerbanen! Husk kamera.

Lokasjoner: Motorcenter Norway (Rogaland) og Vålerbanen (Hedmark)

AC Cobra Driveout
Fra kr 1495,-

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i noe av det tøffeste og råeste som er laget av sportsbil, ikoniske AC Cobra. Start bilen og kjenn følelsen og lyden av en illsint V8 motor våkne til liv. Driveout er fantastiske kjørepplevelser som foregår på utvalgte flotte landeveier der du virkelig kan kose deg bak rattet. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer, nedre aldersgrense er 10 år. AC Cobra byr på legendarisk design, en helt unik kjøreopplevelse og vi garanterer en helt rå lydopplevelse! Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en helt uforglemmelig kjøretur. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse! Vi setter av god tid til å ta bilder.

Lokasjon: Lily Country Club (Akershus)

Ferrari vs Lamborghini Testdrive
Fra kr 4995,-

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i en Ferrari og Lamborghini. Vri om nøkkelen og kjenn følelsen og lyden av en illsint motor våkne til liv. Sett bilen i gir og nyt turen. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen der du får teste to drømmebiler! Ferrari F8 Tributo og Lamborghini Huracan er begge noe av det råeste og mest ekstreme du kan kjøre på veien i Norge. Begge gjør 0-100 km/t på ca 3 sekunder, og har en topphastighet på godt over 300 km/t. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på to kjøreturer fulle av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilene.

Lokasjon: Gardermoen Raceway

Kjør Porsche 911 GT3 RS på racerbane
Fra kr 3995,-

Racerbane opplevelser er våre ultimate kjøreopplevelser! De færreste har kjørt på racerbane, enda færre har satt seg bak rattet i legendariske Porsche 911 GT3 RS. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere drømmen om begge deler. Vi gir deg den unike sjansen til å gjennomføre en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur i en Porsche 911 GT3 RS, lukten av svidd gummi og hastigheter opp mot 200 km/t! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Etter teorien er man klar til å kjøre! Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen! Det er bare å feste setebeltet! Husk kamera.

Lokasjoner: Motorcenter Norway (Rogaland) og Vålerbanen (Hedmark)