Velkommen til Trackday!

Her kan du sjekke hvilken kjøreopplevelse du har fått og gå videre til booking. Kjøreopplevelsen kan gjennomføres på en av våre gjennomføringsdager i løpet av sesongen, som er fra midten av april til midten av oktober hvert år.

Dersom du ønsker å legge til mer kjøring, kan dette enkelt gjøres under bookingen. Ønsker du å velge en annen bil, eller en helt annen kjøreopplevelse, kan du velge dette fra menyen og benytte ditt gavekort som hel/delbetaling i kassen.

Er du usikker på hvordan du booker, finner du en steg-for-steg beskrivelse lenger ned på denne siden.

Slik booker du

Alle bookinger må gjøres via våre nettsider! Vi kan dessverre ikke ta i mot bookinger på tlf. eller e-post.
1. Finn opplevelsen du ønsker å booke i menyen "Kjøreopplevelser og gavekort".
2. Velg dato, tidspunkt og lengde på kjøringen. Deretter legger du inn navn på deltager før du velger om du ønsker Flex eller ikke. Klikk så på "legg i handlekurven".
3. I neste steg ser du et felt hvor du kan løse inn gavekortkoden. Husk å klikke på "Bruk". Når du har gjort det, kan du klikke på "gå til kassen".
4. I kassen fyller du ut dine opplysninger før du går videre til betalingen. Dersom du ikke har noe restbeløp å betale, er det allerede krysset av for "ingen betaling nødvendig" og du kan fullføre bookingen.

Dersom du trenger hjelp eller har andre spørsmål, kan du ta kontakt med oss man-fred mellom 09.00-16.00, på chat eller tlf.: 940 95 000.
Du kan når som helst sende en e-post til: post@trackday.no så svarer vi så raskt vi kan.

Kundeomtaler

Sommerens beste opplevelse!

"Tross fuktig bane var dette lett sommerens høydepunkt. Ryddig og enkelt opplegg, var ikke noe problem å øke antall runder. Du får også god hjelp underveis som gjør at du får det beste ut av opplevelsen av å kjøre på bane. Sees neste sommer!"

Gitt den 30.09.2020 av Aleksander.
Kjørte McLaren 570S Spider på racerbane

Guttedrømmen

"Var på Gardermoen raceway på søndag, og prøvekjørte Lamborghini Huracan. Den desidert beste og sykeste bilopplevelsen jeg har hatt. En akselerasjon uten sidestykke. En opplevelse for livet. Takk, jeg kommer tilbake!"

Gitt den 10.09.2020 av Harald Thorp Rice.
Kjørte Lamborghini Testdrive

Fantastisk opplevelse!

"En helt rå bil og kjøreopplevelse! Anbefales på det varmeste. Kjøpte ekstra kjøretid, dette bør du gjøre, forsterker opplevelsen av bilen."

Gitt den 10.09.2020 av Gunnar Rode.
Kjørte Lamborghini Testdrive