Velkommen til Trackday!

Her kan du sjekke hvilken kjøreopplevelse du har fått og gå videre til booking. Kjøreopplevelsen kan gjennomføres på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2020 gjennomførte vi 3000 kjøreopplevelser med smittevernstiltak godkjent av FHI.

Dersom du ønsker å legge til mer kjøring, kan dette enkelt gjøres under bookingen. Ønsker du å velge en annen bil, eller en helt annen kjøreopplevelse, kan du velge dette fra menyen og benytte ditt gavekort som hel/delbetaling i kassen.

Skulle det være noe vi kan hjelpe deg med, er det bare å ta kontakt med oss man-fred mellom 09.00-16.00, på chat eller tlf.: 940 95 000. Du kan når som helst sende oss en e-post: post@trackday.no så svarer vi så raskt vi kan.

Sommerens beste opplevelse!

"Tross fuktig bane var dette lett sommerens høydepunkt. Ryddig og enkelt opplegg, var ikke noe problem å øke antall runder. Du får også god hjelp underveis som gjør at du får det beste ut av opplevelsen av å kjøre på bane. Sees neste sommer!"

Gitt den 30.09.2020 av Aleksander.
Kjørte McLaren 570S Spider på racerbane

Guttedrømmen

"Var på Gardermoen raceway på søndag, og prøvekjørte Lamborghini Huracan. Den desidert beste og sykeste bilopplevelsen jeg har hatt. En akselerasjon uten sidestykke. En opplevelse for livet. Takk, jeg kommer tilbake!"

Gitt den 10.09.2020 av Harald Thorp Rice.
Kjørte Lamborghini Testdrive

Fantastisk opplevelse!

"En helt rå bil og kjøreopplevelse! Anbefales på det varmeste. Kjøpte ekstra kjøretid, dette bør du gjøre, forsterker opplevelsen av bilen."

Gitt den 10.09.2020 av Gunnar Rode.
Kjørte Lamborghini Testdrive