Betingelser for kjøp på trackday.no

Trackday eies og drives av Trackday.no (org.nr. 995 470 365), Harbitzalleen 14g, 0275 Oslo.

Priser og mva:
Samtlige priser er oppgitt i NOK uten mva. Det er ikke mva på kjøreopplevelser/kjørekurs i Norge.

Betaling:
Du kan betale med kredittkort, Vipps og faktura i nettbutikken. 
Vi aksepterer kort fra Visa og MasterCard. Kortbetalinger, Vipps og faktura håndteres av Bambora, og er en sikker betalingsform. Kortnummeret ditt og din personlige informasjon er beskyttet hos Bambora, og formidles ikke til tredje part.
Pengene reserveres på din konto når du aksepterer bestillingen, og trekkes når ordren er fullført.

Personvern:
Personvernerklæring for Trackday kan leses her

 

Bestilling:
Når en kjøreopplevelse er booket med dato og klokkeslett anses dette som en bindende avtale mellom deg som kunde og Trackday som leverandør.

Avbestilling/endring av bookingtid:
Trackday booker banedager og bemanning basert på ordrereserve.
Avbestilling/endring av en booket kjøreopplevelse må derfor skje minimum 2 mnd. før gjennomføringsdato. Har du booket en opplevelse der gjennomføringsdatoen er innenfor 2 mnd. kan opplevelsen ikke avbestilles.

Flex:
Trackday tilbyr ulike Flex produkter, som gir mulighet for ombooking av gjennomføringsdatoen senere enn 2-månedersfristen for ombooking av kjøreopplevelser. Flex gir muligheten til ombooking frem til 7 dager før gjennomføring og Full Flex gir muligheten til ombooking frem til 24t. før gjennomføring. Mrk. at endring av gjennomføringsdato forutsetter at det er tilgjengelige plasser for booking, og at det er innenfor samme sesong. Valg mellom Ingen Flex, samt kjøp av Flex eller Full Flex gjøres ved booking av kjøreopplevelsen. Hvis du valgte dette bort ved booking kan Flex kjøpes ved å klikke her

Gavekortets gyldighet:
Alle gavekort fra Trackday har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato.
NB! Gjennomføring av din opplevelse må også skje innen gavekortets utløpsdato.
Vi gjør oppmerksom på at våre opplevelser er sesongbasert. Sesongen varer fra medio april til medio oktober. Dette gjør at gavekortets gyldighet i praksis kan være kortere enn 12 mnd. Mrk. at det kan forekomme både pris og produktendringer etter endt sesong og det er verdien på gavekortet som er gjeldende ved innløsning. Dersom du har mottatt/kjøpt gavekort og ikke har anledning til å bruke dette innen utløpsfristen, kan du kjøpe forlengelse av gavekortets gyldighet. Mer informasjon om produktet finner du her. Kjøp av forlengelse må gjøres innen gavekortets utløpsdato.

Frakt:
Alle leveringstider må anses som veiledende. Når leveringstid er oppgitt i antall dager, menes hverdager, og befrakters tid kommer i tillegg.

Garantier:
Force Majeure
Dersom et av våre arrangement må avlyses av oss som arrangør som følge av ekstraordinære hendelser som naturkatastrofer, pandemi etc., vil Trackday.no tilby kunden en ny dato for gjennomføring, så snart dette er praktisk mulig. Øvrige regler for bestilling gjelder. 

Angrett ved kjøp av gavekort på kjørepplevelser:
Ved kjøp av et gavekort (inntil gavekortet er innløst ved booking) kan dette kjøpet heves innen 14 dager fra kjøpsdato. Angrerettskjema ligger vedlagt i lenken under. Alle våre gavekort er knyttet opp til en konkret kjøreopplevelse med en tidsbegrenset gyldighet på 1 år, og er således omfattet av unntaket i Angrerettsloven § 22. Ved kjøp og booking av en kjøreopplevelse på en konkret dato/klokkeslett kan kjøpet ikke heves, da dette anses som en tjeneste omfattet av unntaket i Angrerettsloven § 22.

Ved kjøp av fysisk gavekorteske gjelder ikke angrerett på selve esken og personlig innhold. Med fratrekk for kostnad gavekorteske (kr 249,-) tilbakebetales resterende kjøpesum i henhold til våre øvrige regler for angrerett.

Her kan du laste ned angrerettskjema

Gjennomføring:
Vær ute i god tid! Oppmøtetid er minimum 30 minutter før booket kjøretime. Dvs. har du eksempelvis booket kjøring klokken 12.00-13.00 er oppmøte senest 11.30. Vi anbefaler alle å møte opp ca. 1 time før, slik at man har god tid. Hvis du møter for sent, kan vi ikke garantere at kjøreopplevelsen kan gjennomføres og at den således er å betegne som tapt.
NB! Den som skal kjøre/gjennomføre kjøreopplevelsen må fylle ut en skadesløshetserklæring før oppmøte. Unntaket er dersom du ikke skal kjøre selv og den som skal kjøre ikke skal vite noe før oppmøte (eks. overraskelse). Dersom du har booket en opplevelse som passasjer, trenger du ikke å fylle ut skadeløshetserklæringen. Link til skjema finner du ved å klikke her

Forsikring:
Både fører og bil er forsikret ved gjennomføring av våre kjøreopplevelser med full ansvars- og kaskoforsikring. Ingen egenandel betales før gjennomføring.
Dersom fører ved egen skyld eller annen uaktsom opptreden påfører skade på en av våre biler under gjennomføringen påløper en egenandel på kr 25.000,-.

Lokasjoner/veibeskrivelse:
Trackday gjennomfører sine kjøreopplevelser på ulike lokasjoner. For tiden er dette Vålerbanen (Hedmark), Motorcenter Norway (Rogaland), Gardermoen Raceway, nord for Oslo Lufthavn og Lily Country Club (Akershus). Merk deg hvilken bane eller lokasjon du har booket, og gjør deg kjent med kjørerute i forkant. Ta alltid høyde for trafikk og andre uforutsette ting som kan påvirke reisetid.
Du finner nærmere informasjon om lokasjonene under menyen "om oss"

Ved oppmøte:
Se etter Trackday flagg eller annet materiell som viser oppmøtepunkt når du ankommer banen. Spør gjerne funksjonærer eller andre om bistand. Det kan av praktiske årsaker være vanskelig å nå oss per telefon og mail på eventdagene, men vi prøver etter beste evne å være tilgjengelige. Fører må være edruelig og ellers fysisk skikket til å kjøre bilen. Kjøringen foregår under samme retningslinjer som under veitrafikkloven

Vi krever/anbefaler alle deltagere å ha med følgende:

  • Førerkort – dette er et absolutt krav for kjøreopplevelser der du selv skal kjøre
  • Gyldig gavekort – dette er et absolutt krav hvis du skal løse inn et gavekort
  • Heldekkende bekledning, eks. bukse og genser - dette er et absolutt krav hvis du skal gjennomføre en kjøreopplevesle på racerbane
  • Bekvemme sko – høye heler eller store støvler kan ikke brukes

  • Våre biler:
    Våre kjøreopplevelser gjennomføres med en eller flere biler. Hvis noe uforutsett skulle skje og føre til at den aktuelle bilen/bilene ikke er tilgjengelig, uansett årsak, gjennomføres opplevelsen med en av de andre bilene av samme klasse vi har med oss på gjennomføringsdagen. Det samme er gjeldene dersom man har booket et produkt der man kan velge foretrukket bil og for mange har foretrukket samme bil innenfor en kjøretime. Om ønskelig, og hvis mulig kan man bytte bil på stedet den aktuelle kjøredagen.


Værforbehold:

Vi kjører i utgangspunktet uansett vær!
Ved helt ekstreme værforhold vil kjøringen kunne bli stoppet eller avlyst. Dersom du som følge av dette ikke får kjørt vil du automatisk få tilbud om en ny dato for gjennomføring.
Viktig: Møt opp til avtalt tid dersom ikke annen beskjed er gitt! Vær oppmerksom på at vi av sikkerhetsmessige årsaker er nødt til å ta visse forhåndsregler etter værforholdene. Det betyr at det kan forekomme hastighetsbegrensninger basert på instruktørens vurdering av situasjonen. Begrensninger som følge av sikkerhetsmessige årsaker og/eller værforbehold, gir ingen rett til refusjon eller ombooking.

Velkommen til oss!
Inngang er gratis for alle, så ta gjerne med venner, kolleger eller familie. Merk at det er visse begrensninger for hvor små barn kan oppholde seg ved banen. Ta gjerne med egen hjelm (halvhjelm) om du ønsker det, men vi har selvsagt et godt utvalg hjelmer i alle normale størrelser. Vi anbefaler å ta med foto- og eller videoutstyr – merk at det er begrensninger på bruk av dette i bilene man skal kjøre.