Perfekt gave

Taxitur i Audi RS 4 på dragrace bane!

Nå kan du sitte på med en banerigget Audi RS 4 med 550 hk på dragrace banen!

På lukket bane får du oppleve denne bilens ekstreme akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t. Med en profesjonell sjåfør bak rattet får du oppleve 0-100 km/t på godt under 4 sekunder! I tillegg inkluderer turen en runde rundt vår handling bane der du får oppleve bilens fantastiske kjøreegenskaper. Dette er en taxitur helt utenom det vanlige, og opp til 3 passasjerer kan gjennomføre opplevelsen sammen. Aldersgrense: fra 10 år.

Taxitur med drømmebilen på lukket bane - dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

    

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

track108

 

SKU
TRACK-108
kr 995,00
 
 

Spenn deg fast i vår baneriggete Audi RS 4 taxi med 550 hestekrefter!

Nå har du sjansen til å sitte på med en taxi som klarer 0 - 100 km/t på 3,5 sekunder - raskere enn de fleste sporsbiler! 

Bli med på en taxitur helt utenom det vanlige. En banerigget Audi RS 4 med en profesjonell racingfører bak rattet byr på en heftig opplevelse på lukket bane! Det spesielle med opplevelsen er at man kan være opp til 3 passasjerer i bilen samtidig. Således kan man dele denne fantastiske kjøreopplevelse sammen med flere!

Som du sikkert allerede har skjønt er ikke dette en helt vanlig taxi. Bilen i seg selv er en superfet Audi RS 4 med biturbo motor og Quattro, men denne er så banerigget og trimmet til 550 hk! Det betyr at det meste av interiør og unødig vekt og komfort er fjernet. Interiøret har fått veltebøyler og 4 racingseter med 4-punkt belter. Videre er motor, bremser, understell og hjul oppgradert for heftigst mulig prestanda. Bilen har plass til opp til 3 passasjerer, så dette er en unik opplevelse du kan dele med flere. Aldersgrense: fra 10 år.

Opplevelsen gjennomføres på dragrace banen, som er over 800 meter lang. I tillegg kjøres bilen en runde rundt vår handling bane. Kjøringen foregår med en profesjonell sjåfør bak rattet. Her vil du oppleve hastigheter opp mot 160 km/t! Her blir du virkelig skjøvet tilbake i setet når sjåføren gir full gass! Trackday.no gir nå deg denne heftige kjøreopplevelsen!

Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Taxitur på lukket bane

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på Gardermoen Raceway, der du kan oppleve bilen på lukket bane.

Om opplevelsen

Farten, responsen, designet og akselerasjonen på denne bilen kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte på. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

  • Taxitur med banerigget Audi RS 4 er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret
  • 0-100 km/t på 3,5 sekunder!
  • Sitt på med norges kanskje raskeste taxi
  • Alle sitter fastspent med 4-punkts sikkerhetsbelter
  • Realiser bildrømmen
  • Få et skikkelig adrenalin-kick
  • Bilen har plass til opp til 3 passasjerer som kan dele opplevelsen sammen, aldersgrense fra 10 år
  • Unn deg selv et uforglemmelig minne
 
Ikke glem video- og eller kamerautstyr
Mer informasjon
Merke Perfekt gave
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for Pr. tur, 1- 3 personer
Sikkerhet Instruktør utfører kjøringen
Sted Gardermoen Raceway (Gardermoen)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 20 minutter, med ca 5-10 minutter effektiv kjøring
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto