Anbefales

Renault Sport Spider Testdrive!

Kjør eller sitt på med Renault Sport Spider!

På vår morsomme handling bane får du prøve denne bilens fantastiske kjøreegenskaper. Velger du pakke 2 eller 3 får du også teste ekstrem akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t. Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

Test drømmebilen på lukket bane - dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

Pakke 1

2 X

Handling bane

kr 595,-

Pakke 3

3 X

Handling bane

2 X

Akselerasjonstest

kr 1495,-

Pakke 4

5 X

Handling bane

3 X

Akselerasjonstest

kr 2495,-

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-124
kr 595,00
 
 
 
 

Opplev akselerasjonen og kjøreegenskapene til Renault Sport Spider!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i noe av det mest kompromissløse som Renault har produsert, Sport Spider. Denne svært limiterte og håndbygde sportsbilen er det kun produsert i 1685 biler av, og den er et sjeldent syn! Vri om nøkkelen, og kjenn følelsen og lyden av en sint midtplassert motor med et heftig lydbilde våkne til liv. Sett så den manuelle 5-trinns girkassen i gir og nyt en uforglemmelig kjøreopplevelse. Nærmere go kart kommer du ikke! Renault Sport Spider har alle ingrediensene en fransk drømmebil skal ha: lav vekt, midtplassert motor, original sportseksos og bakhjulstrekk. 0–100 km/t går unna på drøye 6 sekunder. Når bilen ble lansert var dette en av råeste og mest spesielle bilene du kunne kjøpe. Tall og ytelser blir dog ubetydelige, her er det den unike kjøreopplevelsen som står i sentrum. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Test bilen på lukket bane

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på Gardermoen Raceway, der du kan teste bilen på lukket bane.

Om opplevelsen

Farten, lyden, designet og kjøreegenskapene til Sport Spider kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste det råeste fra Renault Sport. Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og hvis du kjøper Pakke 2 eller 3, også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. All kjøring foregår på lukket område. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Kjøring med Renault Sport Spider er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret

0-100 km/t på drøye 6 sekunder!

Kjør en eksklusiv sportsbil og opplev bilens ekstreme kjøreegenskaper

Realiser bildrømmen

Kjør drømmebilen med en kyndig instruktør

Nyt lyden av grom motorlyd

Unn deg selv et uforglemmelig minne


Ikke glem video- og eller kamerautstyr

Mer informasjon
Merke Anbefales
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 årFra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Instruktør guider kjøringen
Sted Gardermoen Raceway (Gardermoen)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 20-35 minutter, med ca 5-20 minutter effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto