Nyhet!

Renault Clio V6 Driveout!

Kjør eller sitt på med drømmebilen Renault Clio V6 på landevei!

De færreste har satt seg bak rattet og kjørt en supersportsbil. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere bildrømmen. Velg mellom en supersportsbil, en ikonisk muskelbil eller en vintage klassiker! Gi gass, og kjør rett ut på flotte landeveier og nyt en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur!

Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

       

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-261
kr 795,00
 
 
 

Realiser drømmen om å kjøre en av de mest sjeldne og råeste bilene Renault har produsert gjennom tidene!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i verdens råeste Clio, nemlig V6 utgaven med motoren plassert i baksete. Denne svært limiterte og håndbygde modellen er det kun produsert i 1555 biler av, og den er et sjeldent syn! Vri om nøkkelen, og kjenn følelsen og lyden av en sint V6 motor med et helt legendarisk lydbilde våkne til liv. Sett så den manuelle 6-trinns girkassen i gir og nyt en uforglemmelig kjøreopplevelse. Renault Clio V6 har alle ingrediensene en fransk drømmebil skal ha: V6 motor med over 230 hk plassert midt i bilen, original sportseksos og bakhjulstrekk. 0–100 km/t går unna på drøye 6 sekunder. Når bilen ble lansert var dette en av råeste og mest spesielle bilene du kunne kjøpe. Tall og ytelser blir dog ubetydelige, her er det den unike kjøreopplevelsen som står i sentrum. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Driveout på landeveien

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på landeveien, der det kjøres etter veitrafikkloven.

Merk at du også kan kjøre Renault Clio V6 på lukket bane: Renault Clio V6 Testdrive!

Om opplevelsen

Farten, lyden, designet og akselerasjonen til Renault Clio V6 kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste verdens råeste Clio. Kjøringen foregår på landveien, og det er et krav at fører følger veitrafikkloven. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og en briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Kjøring med Clio V6 er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret

Realiser bildrømmen om å kjøre Renault Clio V6

Kjør en eksklusiv ikonisk sportsbil og opplev bilens fantastiske kjøreegenskaper

Nyt lyden av grom motorlyd

Kjør Clio V6 med en kyndig instruktør

Unn deg selv et uforglemmelig minne


Ikke glem video- og eller kamerautstyr

Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Kjøringen foregår på landeveien under veitrafikkloven
Sted Jessheim (Oslo)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 30-60 minutter, med ca 10-40 minutters effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto