Nyhet!

Porsche 356 Speedster Driveout!

Kjør eller sitt på med en replika av ikonet Porsche 356 Speedster på landevei!

De færreste har satt seg bak rattet og kjørt en supersportsbil. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere bildrømmen. Velg mellom en supersportsbil, en ikonisk muskelbil eller en vintage klassiker! Gi gass, og kjør rett ut på flotte landeveier og nyt en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur!

Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

        

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

253

 

SKU
TRACK-253
kr 595,00
 
 
 

Realiser drømmen om å kjøre en replika av en av de vakreste og mest ikoniske Porscher gjennom tidene!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i det som regnes som en av verdens vakreste biler gjennom tidene: Porsche 356 Speedster. Da en original bil nærmest er ubetalelig, har vi fått tak en replika som er bygget for å gjenskape essensen i hva sportsvogn fra midten av 50-tallet handlet om. Med sin lave vekt, luftkjølte hekkmotor og bøtteseter kan du få oppleve det samme James Dean følte da han kjørte rundt i sin. Vi kan garantere vind i håret og misunnende blikk. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen!

Vår Porsche 356 Speedster replika har som originalen en 4-sylindret luftkjølt bokser motor med doble forgassere og et herlig lydbilde. Girkassen er 4-trinns manuell. Tall og ytelser blir ubetydelige, her er det kjøreopplevelsen som står i sentrum. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Driveout på landeveien

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på landeveien, der det kjøres etter veitrafikkloven.

Om opplevelsen

Følelsen, lyden, designet og kjøreopplevelsen til Porsche 356 Speedster kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste en legendarisk modell fra Porsche. Kjøringen foregår på landveien, og det er et krav at fører følger veitrafikkloven. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og en briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Kjøring med en vintage sportsbil er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med unik historie

Realiser bildrømmen om å kjøre en replika av Porsche sin legendariske 356 Speedster

Kjør en klassisk sportsbil og opplev bilens unike kjøreegenskaper

Nyt lyden av grom motorlyd

Kjør 356 Speedster med en kyndig instruktør

Unn deg selv et uforglemmelig minne

 

Ikke glem video- og eller kamerautstyr

Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Kjøringen foregår på landeveien under veitrafikkloven
Sted Jessheim (Oslo)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 30-60 minutter, med ca 10-40 minutters effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto