Nyhet!

Mitsubishi Evo X Testdrive!

Kjør eller sitt på med råskinnet Mitsubishi Evo X!

På vår morsomme handling bane får du prøve denne bilens fantastiske kjøreegenskaper. Velger du pakke 2 eller 3 får du også teste ekstrem akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t. Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

Test drømmebilen på lukket bane - dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

Pakke 1

2 X

Handling bane

kr 795,-

Pakke 3

3 X

Handling bane

2 X

Akselerasjonstest

kr 2295,-

Pakke 4

5 X

Handling bane

3 X

Akselerasjonstest

kr 3495,-

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-123
kr 795,00
 
 
 
 

Opplev akselerasjonen og kjøreegenskapene til rallylegenden Mitsubishi Evo X!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i en Evo X. Start motoren og kjenn følelsen og lyden av en illsint turbomotor våkne til liv. Sett bilen i gir og gi gass. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen!

Mitsubishi Evo X har alle ingrediensene en ekte rallybil skal ha. Turbomotor, manuell girkasse og firehjulstrekk. 0-100 km/t går unna på 3,4 sekunder. Vår bil er oppgradert og optimalisert for banekjøring. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Test bilen på lukket bane 

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på Gardermoen Raceway, der du kan teste bilen på lukket bane.

Om opplevelsen

Farten, lyden, designet og akselerasjonen til Evo X kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste en bil som er en legende fra rally. Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og hvis du kjøper Pakke 2 eller 3, også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. All kjøring foregår på lukket område. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

  • Kjøring med MItsubishi Evo X er opplevelsen for alle som har sans for japanske superbiler med råskap under panseret
  • 0-100 km/t på under 4 sekunder!
  • Kjør en heftig turbobil og opplev bilens rå kjøreegenskaper
  • Realiser bildrømmen
  • Kjør drømmebilen med en kyndig instruktør
  • Nyt lyden av grom motorlyd
  • Unn deg selv et uforglemmelig minne
 
Ikke glem video- og eller kamerautstyr
Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Instruktør guider kjøringen
Sted Gardermoen Raceway (Gardermoen)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 20-35 minutter, med ca 5-20 minutter effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto