Gavekort - Supersportsbil på racerbane, velg blant våre klasse 2 biler

Kjøp et gavekort på kjøring på racerbane, der mottaker selv kan velge blant våre supersportsbiler i klasse 2:

Lamborghini Huracan med 610 hk
McLaren 570S Spider med 570 hk
Porsche 911 GT3 RS med 500 hk

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-802-G

Fra kr 3 995,00

Til kr 6 995,00

kr 3 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Her har du vårt unike utvalg supersportsbiler i klasse 2

Lamborghini Huracan med 610 hk:

Med en illsint V10 sugemotor som drar til nesten 9.000 rpm har Hurcan befestet seg som en ikonisk drømmebil. En lynrask dobbelt-clutsj girkasse og 4-hjulstrekk bidrar til at 0-100 km/t går unna på litt over 3 sekunder. Topphastigheten ligger godt over 300 km/t. Designet og lyden er akkurat så ekstremt det skal være på en Lamborghini, en helt rå kjøreopplevelse!

McLaren 570S Spider med 570 hk:

Engelsk designkunst på sitt beste! McLaren gjennom sin Formel 1 satsning har i løpet av kort tid utviklet fantastiske sportsbiler som tar opp kampen med bla Ferrari og Lamborghini. 570S Spider har full-karbon tub, noe som holder vekten nede på drøye 1.300 kg. Dette i kombinasjon med en heftig V8 motor med to turboer og lynrask 7-trinns girkasse gir ekstreme ytelser som bare må prøves!

Porsche 911 GT3 RS med 500 hk:

Verdens råste sportsbil, banerigget til det ekstreme. Vi er ikke uenige! Med en sugemotor som drar til 9.000 rpm og en hyperrask PDK girkasse til din disposisjon, kan du utfordre bilens unike kjøreegenskaper. Enorme keramiske bremser, et understell perfekt avstemt til banekjøring, her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sett deg inn i racingsetet omkranset av veltebur og gi full gass!

Drømmeopplevelse på racerbanen

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Racerbanen er den perfekte arena for kjøring med supersportsbil!  For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Ute på racerbanen vil du så kunne få gi full gass, og få en opplevelse helt ulik den som er mulig på landeveien. Således er racerbanen vår råeste arena for gjennomføring av kjøreopplevelser!

 

Mer informasjon
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vålerbanen (Hedmark)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto