Kjør supersportsbil på racerbane, velg blant våre klasse 1 biler

Kjøp et gavekort på kjøring på racerbane, der mottaker selv kan velge blant våre drømmebiler i klasse 1:

Audi R8 V10 Performance med 620 hk
Chevrolet Corvette C8 med 500 hk
Porsche 911 GTS 480 hk

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-801-G

Fra kr 3 495,00

Til kr 5 495,00

kr 3 495,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Her har du vårt unike utvalg supersportsbiler i klasse 1

Audi R8 V10 Performance med 620 hk:

Med en illsint V10 sugemotor som drar til nesten 9.000 rpm har R8 befestet seg som en ikonisk drømmebil. En lynrask dobbelt-clutsj girkasse og Quattro 4-hjulstrekk bidrar til at 0-100 km/t går unna på litt over 3 sekunder. Topphastigheten ligger godt over 300 km/t. Designet og lyden er akkurat så ekstremt det skal være på en Audi R8, en helt rå kjøreopplevelse!

Chevrolet Corvette C8 med 500 hk:

Helt nye Corvette har en rå 6,2 liters V8 som yter 500 hk, og for første gang i historien er motoren midtmontert. Med en lav vekt på kun drøye 1500 kg og en superrask dobbel-clutch girkasse byr den på 0-100 km/t på under 3 sekunder og ekstreme prestanda på banen. Designet er også helt nytt, og bidrar til å befeste Corvette som en ekte drømmebil. Det er bare å feste setebeltet!

Porsche 911 GTS med 480 hk:

Verdens råste sportsbil, forfinet og perfeksjonert i over 50 år. Seneste utgave GTS er av mange ansett som den perfekte 911. To turboer, hyperrask PDK girkasse, 4-hjulstrekk og 4-hjulsstyring. Her ligger alt til rette for at kan du utfordre bilens unike kjøreegenskaper. Vår bil er oppgradert med GT3 bremser, og et understell perfekt avstemt til banekjøring. Sett deg inn i sportssetet og gi full gass!

Drømmeopplevelse på racerbanen

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Racerbanen er den perfekte arena for kjøring med supersportsbil!  For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Ute på racerbanen vil du så kunne få gi full gass, og få en opplevelse helt ulik den som er mulig på landeveien. Således er racerbanen vår råeste arena for gjennomføring av kjøreopplevelser!

 

Mer informasjon
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vålerbanen (Hedmark)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto