Kjør supersportsbil på landevei, velg blant våre klasse 3 biler

Kjøp et gavekort på Driveout, der mottaker selv kan velge blant våre supersportsbiler i klasse 3

Drømmebilen Ferrari F8 Tributo med 720 hk
Baneraceren BMW M4 GTS med 500 hk

 

       

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-823-G
kr 1 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post
Beskjed

Våre råeste biler finner du i klasse 3

Helt nye Ferrari F8 Tributo med 720 hk:

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen i nye Ferrari F8 Tributo kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så to eller flere runder rundt Rudskogen med drømmebilen Ferrari F8. Den har en det som blir omtalt som verdens beste og råeste motor, en 3,9 liters V8 med 2 turboer som yter hysteriske 720 hk og 770 nm. Med en superrask dobbel-clutch girkasse byr den på 0-100 km/t på 2,9 sekunder og enda mer imponerende 0-200 km/t på 7,8 sekunder, og ekstreme prestanda på banen. Det er bare å feste setebeltet!

Baneracer ikonet BMW M4 GTS med 500 hk:

BMW sin M-avdeling bestemte seg for å utvikle sin råeste og raskeste sportsbil for racerbanen, og resultatet ble M4 GTS. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring er dette den raskeste bilen for bane BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen.

Kjør drømmebilen på landevei

Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

 

Mer informasjon
Sted Jessheim (Oslo)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto