Kjør supersportsbil på landevei, velg blant våre klasse 3 biler

Kjøp et gavekort på Driveout, der mottaker selv kan velge blant våre aller råeste biler i klasse 3:

Nyheten Aston Martin Vantage F1 Edition med 535 hk
Nyheten BMW M4 CSL med 550 hk
Baneraceren BMW M4 GTS med 500 hk

 

Valg 1

10 km

Kjøring på
landevei

kr 1995,-

Valg 3

30 km

Kjøring på
landevei

kr 4995,-

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-823-G

Fra kr 1 995,00

Til kr 4 995,00

kr 1 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Våre råeste biler finner du i klasse 3

Helt nye Aston Martin Vantage F1 Edition med 535 hk:

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i en Aston Martin. Trykk på startknappen, og kjenn følelsen og lyden av en illsint V8 motor våkne til liv. Sett bilen i gir og nyt turen. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne fantastiske kjøreopplevelsen! Aston Martin Vantage F1 Edition er noe av det råeste og mest ekstreme du kan kjøre på veien i Norge, en spesialutgave som også brukes som Safety Car i Formel 1. Den gjør 0-100 km/t på 3,6 sekunder, og har en topphastighet på godt over 300 km/t. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en unik kjøretur. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Realiser drømmen om å kjøre supersportsbilen BMW M4 CSL:

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i en BMW M4 CSL med 550 hk. Trykk på startknappen, og kjenn følelsen og lyden av en illsint turbomotor våkne til liv. Sett bilen i gir og nyt turen. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne fantastiske kjøreopplevelsen! BMW M4 CSL er noe av det råeste BMW har produsert og noe av det mest ekstreme du kan kjøre på veien i Norge. Den gjør 0-100 km/t på 3,7 sekunder, og har en topphastighet på godt over 300 km/t. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en unik kjøretur. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Baneracer ikonet BMW M4 GTS med 500 hk:

BMW sin M-avdeling bestemte seg for å utvikle sin råeste og raskeste sportsbil for racerbanen, og resultatet ble M4 GTS. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring er dette den raskeste bilen for bane BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen.

Kjør drømmebilen på landevei

Driveout er kjørepplevelser som foregår på landeveien der du får god tid til å nyte din drømmebil. Sett deg bak rattet, trykk på startknappen og nyt en uforglemmelig kjøretur med en rå sportsbil! Vi har norges desidert råeste utvalg drømmebiler. Før kjøring går deltageren gjennom innsjekk og en spennende briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

 

Mer informasjon
Sted Jessheim (Oslo)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto