Kjør supersportsbil på landevei, velg blant våre klasse 1 biler

Kjøp et gavekort på Driveout, der mottaker selv kan velge blant våre drømmebiler i klasse 1:

Audi R8 V10 Performance med 620 hk
Chevrolet Corvette C8 med 500 hk
Porsche 911 GTS 480 hk

Valg 1

10 km

Kjøring på
landevei

kr 995,-

Valg 3

30 km

Kjøring på
landevei

kr 2995,-

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-821-G

Fra kr 995,00

Til kr 2 995,00

kr 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Her har du vårt unike utvalg supersportsbiler i klasse 1

Audi R8 V10 Performance med 620 hk:

Med en illsint V10 sugemotor som drar til nesten 9.000 rpm har R8 befestet seg som en ikonisk drømmebil. En lynrask dobbelt-clutsj girkasse og Quattro 4-hjulstrekk bidrar til at 0-100 km/t går unna på litt over 3 sekunder. Topphastigheten ligger godt over 300 km/t. Designet og lyden er akkurat så ekstremt det skal være på en Audi R8, en helt rå kjøreopplevelse!

Chevrolet Corvette C8 med 500 hk:

Helt nye Corvette har en rå 6,2 liters V8 som yter 500 hk, og for første gang i historien er motoren midtmontert. Med en lav vekt på kun drøye 1500 kg og en superrask dobbel-clutch girkasse byr den på 0-100 km/t på under 3 sekunder og ekstreme prestanda på banen. Designet er også helt nytt, og bidrar til å befeste Corvette som en ekte drømmebil. Det er bare å feste setebeltet!

Porsche 911 GTS med 480 hk:

Verdens råste sportsbil, forfinet og perfeksjonert i over 50 år. Seneste utgave GTS er av mange ansett som den perfekte 911. To turboer, hyperrask PDK girkasse, 4-hjulstrekk og 4-hjulsstyring. Her ligger alt til rette for at kan du utfordre bilens unike kjøreegenskaper. Vår bil er oppgradert med GT3 bremser, og et understell perfekt avstemt til banekjøring. Sett deg inn i sportssetet og gi full gass!

Kjør drømmebilen på landevei

Driveout er kjørepplevelser som foregår på landeveien der du får god tid til å nyte din drømmebil. Sett deg bak rattet, trykk på startknappen og nyt en uforglemmelig kjøretur med en rå sportsbil! Vi har norges desidert råeste utvalg drømmebiler. Før kjøring går deltageren gjennom innsjekk og en spennende briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

 

Mer informasjon
Sted Jessheim (Oslo)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto