Nyhet!

Dodge Viper Driveout!

Kjør eller sitt på med superbilen Dodge Viper på landevei!

De færreste har satt seg bak rattet og kjørt en supersportsbil. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere bildrømmen. Velg mellom en supersportsbil, en ikonisk muskelbil eller en vintage klassiker! Gi gass, og kjør rett ut på flotte landeveier og nyt en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur!

Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

        

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

254

 

SKU
TRACK-254
kr 995,00
 
 
 

Realiser drømmen om å kjøre et ikon av en amerikansk superbil!

På starten av 90-tallet hadde mange bilinteresserte en plakat av denne på veggen. Nå kan du realisere drømmen om å sette deg bak rattet i dette ikonet av en rød superbil: Dodge Viper RT/10. Start motoren og kjenn følelsen og lyden av en 8 liters V10 våkne til liv gjennom heftige sidepipes. Sett bilen i gir og nyt kjøreturen. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen!

Da Dodge Viper ble presentert i 1991, ble det ikke gjort på en mindre amerikansk måte enn at den var pace car for Indianapolis 500. Bak rattet satt ingen ringere enn Carroll Shelby. Bilen hadde blitt til etter ønske fra ledelsen i Chrysler om å lage en moderne Cobra. V10 motoren i aluminium på 400 hk og 610 nm ble utviklet i samarbeid med Lamborghini. Med manuell 6-trinns girkasse og bakhjulstrekk går 0-100 km/t unna på ca 4 sekunder! Dodge Viper byr på en herlig analog kjøreopplevelse uten noen form for elektroniske hjelpemidler. Denne bilen har hverken ABS bremser, anti-spinn, sidevinder eller dørhandtak. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Driveout på landeveien

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på landeveien, der det kjøres etter veitrafikkloven. Merk at du også kan kjøre Dodge Viper på lukket bane: Dodge Viper Testdrive!

Om opplevelsen

Farten, lyden, designet og akselerasjonen til Dodge Viper kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste Dodge sin ikoniske Viper RT/10. Kjøringen foregår på landveien, og det er et krav at fører følger veitrafikkloven. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og en briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Kjøring med en vintage superbil er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret

Realiser bildrømmen om å kjøre superbilen Dodge Viper

Kjør en eksklusiv ikonisk muskelbil og opplev bilens fantastiske kjøreegenskaper

Nyt lyden av grom motorlyd

Kjør Dodge Viper RT/10 med en kyndig instruktør

Unn deg selv et uforglemmelig minne

 

Ikke glem video- og eller kamerautstyr

Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Kjøringen foregår på landeveien under veitrafikkloven
Sted Jessheim (Oslo)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 30-60 minutter, med ca 10-40 minutters effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto