Forlengelse av gyldighetstid gavekort - 1 ekstra år!

Vi anbefaler alle med gavekort å booke sin kjøreopplevelse med oss så snart man har mulighet!

Gyldighetstid på 1 år
Alle våre gavekort har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Gjennomføring av kjøreopplevelsen må også skje innen gavekortets utløpsdato.

Sesongbaserte kjøreopplevelser
Våre kjøreopplevelser er sesongbasert fra medio april til medio oktober. Dette gjør at gavekortets gyldighet i praksis kan være kortere enn 1 år.

Fortvil ikke!
Det kan være mange årsaker til at man ikke får gjennomført sin kjøreopplevelse innenfor normal frist. Vi tilbyr derfor 1 års forlengelse av gyldighetstiden, slik at du kan få gjennomført din kjøreopplevelse når det passer best for deg.

Forlengelse må kjøpes før gavekortet har utløpsdato.

SKU
TRACK-FG1
kr 995,00

Maksimalt 40 tegn

Vi booker banedager og bemanning basert på ordrereserve. Vi setter derfor av kapasitet, slik at alle med gavekort skal få gjennomført sin kjøreopplevelse innenfor det tidsrommet som gavekortet er gyldig for. Dersom man ønsker å utsette benyttelsen av gavekortet til et senere tidspunkt, er det naturligvis mulig dersom man kjøper forlengelse av gyldighetstiden. Årsaken til at det er et gebyr for dette, er at vi må øke kapasiteten som en følge av denne utsettelsen.

Flex
Det kan være stor etterspørsel om plassene på enkelte datoer. Derfor har vi 2 måneders frist for ombooking til en annen gjennomføringsdato for våre kjøreopplevelser.

Dersom man vil vente med booking av tid fordi man er usikker på om det passer, er det greit å vite at vi tilbyr ulike Flex produkter.
Dette gir deg som kunde bedre fleksibilitet og trygghet for gjennomføring av din kjøreopplevelse hos oss dersom noe uforutsett skulle inntreffe.

Vi tilbyr følgende Flex-varianter:

Flex - gir muligheten til ombooking frem til 7 dager før gjennomføring.

Full Flex - gir muligheten til ombooking frem til 24t. før gjennomføring.

Mrk. at endring av gjennomføringsdato forutsetter at det er tilgjengelige plasser på ønsket dato, og at det er innenfor samme sesong. Har du benyttet gavekort må ombooking skje innenfor gavekortets opprinnelige gyldighetstid.

Man velger mellom Ingen Flex, samt kjøp av Flex eller Full Flex ved booking av kjøreopplevelser.

Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto