Kjør supersportsbil på lukket bane, velg blant våre klasse 3 biler

Kjøp et gavekort på Testdrive på lukket bane, der mottaker selv kan velge blant våre supersportsbiler i klasse 3

Kampanje - få 20% rabatt!
NB! Rabatt blir synlig ved å velge gavekortets verdi under

Nyheten Aston Martin Vantage F1 Edition med 535 hk
Nyheten BMW M4 CSL med 550 hk
Baneraceren BMW M4 GTS med 500 hk

 

Pakke 1

2 X

Handling bane

kr 1995,-

Pakke 3

3 X

Handling bane

2 X

Akselerasjonstest

kr 4995,-

Pakke 4

5 X

Handling bane

3 X

Akselerasjonstest

kr 6995,-

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-813-G

Fra kr 1 995,00

Til kr 6 995,00

kr 1 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Våre råeste biler finner du i klasse 3

Helt nye Aston Martin Vantage F1 Edition med 535 hk:

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen i nye Aston Martin Vantage F1 Edition kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en profesjonell racinginstruktør kjører du så to eller flere runder rundt racerbanen med drømmebilen Aston Martin. Dette er en spesialutgave lik den som brukes som Safety Car i Formel 1, og den er optimalisert for kjøring på bane. Under panseret sitter en av verdens beste og råeste motorer, en 4 liters V8 med 2 turboer som yter hysteriske 535 hk og 685 nm. Med en superrask dobbel-clutch girkasse byr den på 0-100 km/t på 3,6 sekunder og en topphastigjet på over 300 km/t. I tillegg byr den på ekstreme prestanda på banen!

Opplev akselerasjonen og kjøreegenskapene til verdens raskeste M-bil fra BMW:

! forbindelse med sitt 50 års jubileum bestemte BMW sin M-avdeling seg for å utvikle en ny CSL, og resultatet ble M4 CSL. Dette er en modell betegnelse som kun er brukt 2 ganger tidligere i historien: 3.0 CSL fra 1973 og M3 CSL fra 2003. Med en rundetid på 7:20,20 satt i mai 2022 på Nürburgring er dette nå den raskeste bilen BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 1.000 biler på verdensbasis har gjort dette til et fremtidig samlerobjekt. Med utvidet bruk av lettvektskomponenter som blant annet karbon klarer M4 CSL 0-100 km/t på 3,7 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 10,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og yter 550 hk og 650 nm. Innvendig har bilen 2 vanvittige racingstoler av karbon, her sitter du klistret mot g-kreftene. Kort fortalt er dette noe av det råeste du kan kjøre! Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen..

Baneracer ikonet BMW M4 GTS med 500 hk:

BMW sin M-avdeling bestemte seg for å utvikle sin råeste og raskeste sportsbil for racerbanen, og resultatet ble M4 GTS. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring er dette den raskeste bilen for bane BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen.

Drømmeopplevelse på lukket bane

Testdrive på lukket bane er delt opp i to aktiviteter. På vår handling bane får du prøve bilens fantastiske kjøreegenskaper. Velger du pakke 2, 3 eller 4 får du også teste ekstrem akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t på en 800 meter lang rettstrekning. På lukket bane trenger du ikke tenke på fartsgrenser, noe som skiller dette fra kjøring på landeveien. Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

 

Mer informasjon
Sted Gardermoen Raceway (Gardermoen)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto