Nyhet!

Hot hatch drømmebilene!

Kjør eller sitt på med drømmebilene Lancia Delta Integrale Evo, Renault Clio V6 og VW Beetle RSi på landevei!

Dette er pakken for deg som digger hot hatch biler! De færreste har satt seg bak rattet og kjørt disse 3, Trackday gir deg nå mulighet til å realisere bildrømmen. Kjør det råeste fra Lancia, Renault og VW! Gi gass, og kjør rett ut på flotte landeveier og nyt 3 uforglemmelige adrenalinfylte kjøreturer!

Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

hot-hatch-1
hot-hatch-2

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-241
kr 4 495,00

Realiser drømmen om å kjøre 3 legendariske hot hatch drømmebiler!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i drømmebilene Lancia Delta HF Integrale Evo, Renault Clio V6 og VW Beetle RSi. Disse 3 modellene er i dag et sjeldent syn, og var for mange de ultimate drømmebilen på 90 og 2000-tallet! I rally ble Delta Integrale en legende, og er til dags dato den eneste bilen som har vunnet VM 6 år på rad. Clio V6 beviste at Renault Sport kunne produsere en helt spesiell modell med motor i stedet for baksete. VW Beetle RSi er mest sjelden av disse 3, med kun 250 biler totalt produsert. Vri om nøkken, og kjenn følelsen og lyden av motor med helt legendarisk lydbilde våkne til liv. Sett så den manuelle girkassen i gir og nyt en uforglemmelig tur. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen! Tall og ytelser blir dog ubetydelige, her er det den unike kjøreopplevelsen som står i sentrum. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på 3 kjøreturer fulle av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Driveout på landeveien

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på landeveien, der det kjøres etter veitrafikkloven.

Om opplevelsen

Farten, lyden, designet og kjøreopplevelsen i disse 3 kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste disse drømmebilene. Kjøringen foregår på landveien, og det er et krav at fører følger veitrafikkloven. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og en briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Kjøring med drømmebiler er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret

Realiser bildrømmen om å kjøre 3 ekte ikoner fra bilverden

Kjør en eksklusiv ikonisk sportsbil og opplev bilens fantastiske kjøreegenskaper

Nyt lyden av grom motorlyd

Kjør drømmebilene sammen med en kyndig instruktør

Unn deg selv et uforglemmelig minne


Ikke glem video- og eller kamerautstyr

Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Kjøringen foregår på landeveien under veitrafikkloven
Sted Jessheim (Oslo)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 100 minutter, med ca 60-80 minutters effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto