TRACKDAY EVENT

Arrangement for din bedrift

Vi tilbyr arrangement for grupper og bedrifter i alle størrelser, på forskjellige arenaer.
Våre kjøreopplevelser kan tilpasses og skreddersys dine ønsker og behov.

Forsidebilder_1350x500_Event_1

STØRST I NORGE PÅ KJØREOPPLEVELSER

Trackday ble etablert i 1999 og startet med å arrangere banekjøring for deltagere med egen bil. Vi har nå holdt på med kjøreopplevelser i over 20 år og i 2022 gjennomførte vi arrangement for over 4000 fornøyde deltagere. Vi har over 40 ulike supersportsbiler, klassiske ikoner og muskelbiler. Med et stort utvalg drømmebiler og over 30 profesjonelle instruktører med erfaring fra racing, sørger vi for at ditt arrangement blir en uforglemmelig opplevelse!
Ta kontakt med oss i dag på tlf.: 940 95 000 eller send oss en e-post

Racerbane

Racerbane opplevelser er våre ultimate kjøreopplevelser! Her vil man virkelig får kjenne på adrenalin og g-krefter. Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Deltageren får praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen med drømmebilen. Det er bare å feste setebeltet! Ønsker man å heller være passasjer, har vi egne hot laps og taxi-opplevelser for dette. Aldersgrense fra det året man fyller 15 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

Lokasjoner: Motorcenter Norway (Rogaland) og Vålerbanen (Hedmark)

Testdrive

Testdrive opplevelser gjennomføres på lukket bane. Opplevelsen er delt opp i kjøring på vår morsomme handling bane hvor man får testet bilens fantastiske kjøreegenskaper, og akselerasjonstest hvor du kjenner bilens ekstreme krefter og akselerasjon på en 800 meter lang rettstrekning! Deltagere vil etter innsjekk få briefing med teori av en profesjonell instruktør som også gir instruksjoner under opplevelsen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

Lokasjon: Gardermoen Raceway

Driveout

Driveout er fantastiske kjørepplevelser som foregår på landeveien der du får god tid til å nyte din drømmebil. Sett deg bak rattet, trykk på startknappen og nyt en uforglemmelig kjøretur med en rå sportsbil! Vi har norges desidert råeste utvalg drømmebiler, og vi kjører på utvalgte fantastiske kjøreruter der du kan velge kjørelengde. Før kjøring går deltageren gjennom innsjekk og en spennende briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

Lokasjon: Lily Country Club (Akershus)

Kundeanmeldelser