Betingelser for kjøp og booking:

 

Bestilling:
Når en kjøreopplevelse er booket med dato og klokkeslett anses dette som en bindende avtale mellom deg som kunde og Trackday.no som leverandør.

Avbestilling/endring av bookingtid:
Avbestilling/endring av en booket kjøreopplevelse må skje minimum 2 mnd før gjennomføringsdato. Hvis en kjøreopplevelse er booket der gjennomføringsdato er innen 2 mnd. kan opplevelsen ikke avbestilles. Trackday.no tilbyr avbestillingsforsikring, som gir mulighet for ombooking innenfor 2 måneder av gjennomføring - dog ikke innenfor 7 dager før gjennomføringsdato.
Forsikringen blir tilbydd ved kjøp/booking i kassen.

Ved avbestilling/endring innenfor avbestillingsfrist (minimum 2 mnd før gjennomføringsdato) kan ny bookingdato gjøres uten kostnad for kunde - såfremt dette er innenfor gyldighetstid for evt. gavekort. Ved avbestilling utenfor avbestillingsfrist (mindre enn 2 mnd før gjennomføringsdato) refunderes ikke kjøreopplevelsen.

Angrett ved kjøp av Gavekort og Opplevelse:
Ved kjøp av et gavekort (inntill gavekortet er innløst ved booking) kan dette kjøpet heves innen 14 dager fra kjøpsdato. Angrerettskjema ligger vedlagt i ordrebekreftelse. Alle våre gavekort er knyttet opp til en konkret kjøreopplevelse med en tidsbrenset gyldighet på 1 år, og er således omfattet av unntaket i Angrerettsloven § 22.

Ved kjøp og booking av en kjøreopplevelse på en konkret dato/klokkeslett kan kjøpet ikke heves, da dette anses som en tjeneste omfattet av unntaket i Angrerettsloven § 22.

Her kan du laste ned angrerettskjema

Forlengelse av gyldighetstid gavekort:
Dersom du har mottatt/kjøpt gavekort (solgt av Trackday.no) og ikke har anledning til å bruke dette innen fristen, kan du kjøpe forlengelse av gavekortets gyldighet. Mer informasjon om produktet finner du på vår gavekortside.

Gjennomføring:
Vær ute i god tid! Oppmøtetid er minimum 30 minutter før booket kjøretime. Dvs. har du booket kjøring klokken 12.00 er oppmøte senest 11.30. Vi anbefaler alle å møte opp ca 1 time før, slik at man har god tid. Hvis en kunde møter for sent, tar leverandør høyde for at kjøreopplevelsen ikke kan gjennomføres og at den således er tapt.

NB! Den som skal kjøre/gjennomføre kjøreopplevelsen må fylle ut en skadesløshetsserklæring. Spar tid ved å gjøre dette før du ankommer banen, klikk her!

Veibeskrivelse:
Trackday.no gjennomfører sine kjøreopplevelser på Rudskogen Motorsenter ved Rakkestad i Østfold og Gardermoen Raceway, nord for Oslo lufthavn, Gardermoen. Merk deg hvilken bane du har booket, og gjør deg kjent med kjørerute i forkant. Ta alltid høyde for trafikk og andre uforutsette ting som kan påvirke reisetid.

Ved oppmøte:
Se etter Trackday.no flagg eller annet materiell som viser oppmøtepunkt når du ankommer banen. Spør gjerne funksjonærer eller andre om bistand. Det kan av praktiske årsaker være vanskelig å nå oss per telefon og mail på eventdagene, men vi prøver etter beste evne å være tilgjengelig.

Vi krever/anbefaler alle deltagere å ha med følgende:

-Førerkort – dette er et absolutt krav for kjøreopplevelser der du selv skal kjøre

-Gyldig gavekort – dette er et absolutt krav hvis du skal løse inn et gavekort

-Heldekkende bekledning, eks. bukse og genser

-Bekvemme sko – høye heler eller store støvler kan ikke brukes

Valg av bil:
Noen av våre kjøreopplevelser gjennomføres med flere tilsvarende biler i samme priskategori. Ved bestilling/booking kan man velge foretrukket bil. Hvis noe uforutsett skulle skje og føre til driftsstans gjennomføres kjøringen med en av de andre bilene beskrevet i opplevelsen. Om ønskelig, og hvis mulig kan man bytte bil på stedet den aktuelle kjøredagen, etter briefing, før man skal kjøre på banen.

Velkommen til oss:
Inngang er gratis for alle, så ta gjerne med venner, kolleger eller famile. Merk at det er visse begrensninger for hvor små barn kan oppholde seg ved banen. Ta gjerne med egen hjelm, men Trackday.no har selvsagt dette i de aller fleste størrelser. Vi anbefaler gjerne folk å ta med foto- og eller videoutstyr – merk at det er begrensninger på bruk av dette fysisk på bilene man skal kjøre.