Vinstra Motorsportarena (Oppland)

Vinstra Motorsportarena

Ny og spennende motorsportarena åpner i 2021, og vi har booket flere banedager!

Klikk her for å åpne veibeskrivelse på google maps

Her tilbyr vi et stort utvalg av våre kjøreopplevelser på racerbane. Booking av datoer er åpnet, så book eller kjøp gavekort nå!

Vinstra Motorsportarena er lokalisert i Vinstra i Gudbrandsdalen, og er Norges mest komplette anlegg for motorsport. Ildsjelene bak dette prosjektet har hatt en idè om en møteplass for motorsportinteresserte i Midt-Gudbrandsdalen i over ti år. Vinstra Motorsportarena vil ha totalt 6,4 km baner. Av dette er 1,4 km asfaltert inkludert en rett strekke på 400m. Anlegget blir bygget for hele 15 forskjellige motorsportgrener og det kan bedrives opp til 6 forskjellige motorsporter samtidig og er et baneanlegg som tilfredsstiller de fleste nasjonale krav for å kunne arrangere løp og større stevner som f.eks. track days. I tillegg kan banen brukes til vanlig føreropplæring og spesialopplæring for blant annet utrykningskjøring.

Noen korte fakta om banen
Lengde: 1400 meter
Høydeforskjell: n/a
Antall svinger: 16
Kjøreretning: Med klokken
Beliggenhet: n/a
Designer: Vinstra Motorsportarena

Kjøreopplevelser på racerbane er våre ultimate kjøreopplevelser! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Deltageren får praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Etter teorien er man klar til å kjøre. Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen med drømmebilen. Det er bare å feste setebeltet! Etter kjøring kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.