Trackday Driving Club 2019

Trackday.no har et begrenset antall medlemskap vi kan tilby våre kunder i 2019. For å opprettholde kvalitetet og eksklusivitet har vi satt en begreninsing på 50 stk medlemskap i årets Trackday Driving Club. Hensikten med dette er å gi våre trofaste og lojale deltagere visse fordeler. TDC programmet koster kroner 2.990,- for en sesong. Vi jobber aktivt med å utvikle innholdet i medlemskapet videre, her har du en oversikt over hvilke fordeler og rettigheter du får:

Invitasjon til egne lukkete eksklusive kjøredager. Utover vår vanlige terminliste har Trackday.no også leid lukkede banedager. På disse vil du som som medlem av Trackday Driving Club få en eksklusiv mulighet til å kjøre, noe som gir deg enda flere datoer å velge mellom. Vi har foreløpig booket 8 slike banedager i 2019.

Nytt for 2019 er at vi gir TDC medlemmer fordelen av å kunne betale forhåndspris på kr 1.690,- også ved drop-in på våre vanlige trackdays. Dette gir deg som kunde fleksibilitet til å kunne slippe bindende forhåndsbetaling, og du kan melde deg på uten en merkostnad på kroner 510,- ved normal drop-in. Her sparer man som fort inn hele kostnaden ved medlemskapet!

Utfylling av ett påmeldingskjema/skadesløshetserklæring per sesong. Spar unødvendig tid med påmelding og utfylling av skjemaer når du kommer på våre kjøringer. Still deg rett i kø for teknisk, ta støymåling - kjør ut på banen!

Forkjørsrett hvis en kjøredag skulle bli full. Med et stadig større oppmøte, og begrensning på antall deltagere vil dette sikre at du som TDC kunde alltid får kjøre, uansett!

Mulighet for faktura på en eller alle kjøredager. Som kunde av vårt lojalitetsprogram gir vi deg mulighet til å få tilsendt faktura på din kjøring. Vi kan fakturere per gang eller for hele sesongen, og faktura kan merkes med evt. merknader - som TDC kunde tilpasser vi oss dine ønsker!

Tilgang til Trackday.no sin rabattavtale hos våre leverandører og samarbeidspartnere. Per i dag har Trackday.no inngått flere hyggelige rabattavtaler, som vi også ønsker at du som TDC medlem skal få nyte godt av. På enkelte varer relatert til banekjøring vil vi også komme med egne eksklusive tilbud ila. sesongen.

Bestill ditt TDC medlemskap for 2019 her