Våre samarbeidspartnere

Trackday.no har flere viktige samarbeidspartnere. Mot bilimportørene har vi et spennende samarbeid med Audi Norge, BMW Norge og Porsche Norge. Dette gjør at vi kan tilby unike kjøreopplevlser med deres nyeste og råeste bilmodeller. I tillegg vil mange av våre banedager være en arena for utstilling og promotering der du kan møte representanter og oppleve et spennende produktutvalg.

På arrangørsiden jobber vi tett med både Rudskogen Motorsenter, Gardermoen Raceway og Vålerbanen der vi arrangerer våre fleste events. Dette gjøres i samarbeid med Rudskogen Crew og Sport Rescue Team som står for banemannskap, rescue, sikkerhet og ambulansetjeneste på våre arrangement. Ved banekjøring for lisensierte racerbiler samarbeider vi med KNA, under gjeldende reglement fra NBF.

På forsikringssiden samarbeider vi med If Skadeforsikring. Dette gjelder både ift. arrangørforsikring, bilforsikringer, personforsikring på vårt mannskap, og løps- og endagslisenser når vi har banekjøring for lisensierte racerbiler.

Som Norges største og ledende leverandører av kjøreopplevelser jobber vi tett med både Youwish og GoGift Gavekorttorget. Sammen med disse mener vi å kunne tilby de mest seriøse og spennende produktene på opplevelsesmarkedet.

Hvis du ønsker å bli en samarbeidspartner - ta kontakt med oss på post@trackday.no