Nyhet!

Porsche Taycan Testdrive!

Nyhet! Kjør eller sitt på med Porsche sin nye superelbil Taycan!

På vår morsomme handling bane får du prøve denne bilens fantastiske kjøreegenskaper. Velger du pakke 2, 3 eller 4 får du også teste ekstrem akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t. Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

Test drømmebilen på lukket bane - dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

Pakke 1

2 X

Handling bane

kr 995,-

Pakke 3

3 X

Handling bane

2 X

Akselerasjonstest

kr 2995,-

Pakke 4

5 X

Handling bane

3 X

Akselerasjonstest

kr 4495,-

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 50 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2022 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-107
kr 995,00

Opplev akselerasjonen og kjøreegenskapene til Porsches nye elektriske Taycan!

Endelig er den her, Porsche har laget en elektrisk sportsbil. Vi har fått en av de første bilene på norske skilt, og du kan oppleve denne på lukket bane. Taycan 4S Performance Plus har to-trinns girkasse og en makseffekt på hele 571 hk. Sett deg inn i sportssetene og gi full gass. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Trackday.no gir nå deg denne ultimate kjøreopplevelsen!

Porsche Taycan 4S Performance Plus er noe av det råeste du kan kjøre av elbil på veien i Norge. Den gjør 0-100 km/t godt under 4 sekunder, og har en gassrespons og akselerasjon superbiler sliter med å henge på med. Med et ekstremt lavt tyngdepunkt og ekte Porsche kjøreegenskaper er dette en fantastisk bil å teste på lukket bane. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en kjøretur full av adrenalin. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse.

Test bilen på lukket bane

Trackday.no er Norges ledende arrangør av kjøreopplevelser, og vi har over 20 års erfaring med sportsbiler, kjørekurs og banekjøring. Fokus er kjøring under sikre og kontrollerte forhold. Denne opplevelsen tilbyr vi på Gardermoen Raceway, der du kan teste bilen på lukket bane.

Om opplevelsen

Farten, responsen, designet og akselerasjonen på denne bilen kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Sammen med en erfaren instruktør kan du teste Porsche Taycan 4S Performance Plus. Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og hvis du kjøper Pakke 2, 3 eller 4, også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. All kjøring foregår på lukket område. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Opplevelsen kan også gjennomføres med en profesjonell instruktør som sjåfør der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

  • Kjøring med supersportsbil er opplevelsen for alle som har sans for eksklusive biler med råskap under panseret
  • 0-100 km/t på 3,8 sekunder!
  • Kjør en eksklusiv supersportsbil og opplev bilens ekstreme kjøreegenskaper
  • Realiser bildrømmen
  • Kjør Porsche Taycan med en kyndig instruktør
  • Vær en av de første i Norge til å teste denne bilen på lukket bane
  • Unn deg selv et uforglemmelig minne
 
Ikke glem video- og eller kamerautstyr
Mer informasjon
Merke Nyhet!
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år som sjåfør, fra 10 år som passasjer
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for Pr. person
Sikkerhet Instruktør guider kjøringen
Sted Gardermoen
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 20-40 minutter, med ca 5-25 minutter effektiv kjøring avhengig av kjøpt kjøretid
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto