Gi bort årets raskeste julegave!

Vi har nå et tidsbegrenset supertilbud på kjøreopplevelser med Porsche – priser fra kun kr 395,-

Få inntil 50% rabatt – velg blant 7 unike opplevelser med 3 drømmebiler – en opplevelsesgave som skaper minner for livet!

Kjøp digitalt gavekort og motta det på e-post i løpet av minutter, eller bestill gavekort i eksklusiv gavekorteske som kan legges under juletreet!

Bruk rabattkode Porsche2022 (rabatt legges til automatisk ved kjøp av gavekort) og få inntil kr 500,- i rabatt på alle Porsche opplevelser

Kampanjen varer t.o.m. 10. desember 2022

Porsche Driveout, kampanjepris fra kr 395,-
Veiledende pris fra kr 595,-

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i det som regnes som en av verdens vakreste biler gjennom tidene: Porsche 356 Speedster. Med sin lave vekt, luftkjølte hekkmotor og bøtteseter kan du få oppleve det samme James Dean følte da han kjørte rundt i sin.
Eller hva med å sette seg bak rattet i en moderne Porsche 911, vri om nøkkelen, og kjenn følelsen og lyden av en illsint Porsche motor våkne til liv. Sett bilen i gir og nyt turen. Driveout er kjørepplevelser som foregår på utvalgte flotte landeveier. Våre Porscher er noe av det råeste og mest ekstreme du kan kjøre på veien i Norge. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en unik kjøretur. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse. Vi setter av god tid til å ta bilder.

Lokasjon: Lily Country Club (Kløfta)

Porsche Testdrive, kampanjepris fra kr 495,-
Veiledende pris fra kr 995,-

Farten, lyden, designet og akselerasjonen på denne bilen kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Med en erfaren instruktør ved din side kan du testkjøre en Porsche 911 GTS eller 911 GT3 RS og gi full gass på lukket bane! Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og om ønskelig også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Lokasjon: Gardermoen Raceway

Porsche Racerbane, kampanjepris fra kr 2995,-
Veiledende pris fra kr 3495,-

Racerbane opplevelser er våre ultimate kjøreopplevelser! De færreste har kjørt på racerbane, enda færre har satt seg bak rattet i drømmebilen. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere drømmen om begge deler. Vi gir deg den unike sjansen til å gjennomføre en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur i en av våre Porscher med opp mot 500 hk, lukten av svidd gummi og hastigheter opp mot 200 km/t! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Etter teorien er man klar til å kjøre! Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen! Det er bare å feste setebeltet! Husk kamera.

Lokasjoner: Rudskogen Motorsenter (Østfold),Vålerbanen (Hedmark), Motorcenter Norway (Rogaland), Vinstra Motorsportarena (Oppland)

Siste anmeldelser