Trackday.no er Norges største og ledende aktør innen banetreff og kjøreopplevelser, der du som deltager enten kan stille med egen bil eller leie en sports- eller racerbil av oss.

Vi tilbyr også kjøretrening, kjørekurs og event, og kan skreddersy unike arrangement helt etter ditt ønske. Ta kontakt med oss for en hygglig prat så vi kan ønske deg velkommen til en dag på racerbanen!

 


Vår idé er å samle bilentusiaster på tvers av merketilhørighet til banekjøring i en voksen og sikker ramme. Vi tilbyr et konsept som appellerer til så vel erfarne, som de relativt ferske, der fokus er utvikling av deltakernes individuelle ferdigheter bak rattet. På våre arrangement skal folk kunne oppleve å utfordre sine egne og bilens grenser under trygge omgivelser.

Tanken bak dette er at du som sjåfør vil bli en bedre og tryggere billist, og således være i bedre stand til å takle utfordringer som kan oppstå i trafikken. Det skal handle om å ha det gøy og trives sammen med likesinnede samt dele positive opplevelser knyttet til bil og bilkjøring.


Vår visjon er å samle voksne bilentusiaster med interesse for banekjøring til jevnlig deltagelse på lukkede arrangementer der fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Vårt mål er å fremstå som et profesjonelt alternativ uten hovedfokus på trimming, styling og show. Vi ønsker å rendyrke ett konsept som henvender seg til en moden mål- gruppe, identifiserbare under kutymet "Gentlemans racing".

Vi ønsker å bygge videre på snart 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs, og dele denne med deg. Vi tilbyr event for store og små grupper som ønsker å utvikle sine ferdigheter bak rattet. Med egne og- eller våre racerbiler ønsker vi å skreddersy opplevelser som både er lærerike og fulle av fart og spenning.


Velkommen! Tilbring en banedag sammen med oss og ta del i et spektakulært arrangement hvor du kan oppleve sportsbiler, racingbiler og det råeste av gatebiler på nært hold. Alle våre annonserte arrangement er åpne for publikum med gratis inngang.

Gentlemen, start your engines!