Kjør supersportsbil på lukket bane, velg blant våre klasse 2 biler

Kjøp et gavekort på Testdrive på lukket bane, der mottaker selv kan velge blant våre supersportsbiler i klasse 2:

Lamborghini Huracan med 610 hk
McLaren 570S Spider med 570 hk
Mercedes-AMG GT R med 585 hk
Porsche 911 GT3 RS med 500 hk

Pakke 1

2 X

Handling bane

kr 1495,-

Pakke 3

3 X

Handling bane

2 X

Akselerasjonstest

kr 3495,-

Pakke 4

5 X

Handling bane

3 X

Akselerasjonstest

kr 5495,-

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-812-G
kr 1 495,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post
Beskjed

Her har du vårt unike utvalg supersportsbiler i klasse 2

Lamborghini Huracan med 610 hk:

Med en illsint V10 sugemotor som drar til nesten 9.000 rpm har Hurcan befestet seg som en ikonisk drømmebil. En lynrask dobbelt-clutsj girkasse og 4-hjulstrekk bidrar til at 0-100 km/t går unna på litt over 3 sekunder. Topphastigheten ligger godt over 300 km/t. Designet og lyden er akkurat så ekstremt det skal være på en Lamborghini, en helt rå kjøreopplevelse!

McLaren 570S Spider med 570 hk:

Engelsk designkunst på sitt beste! McLaren gjennom sin Formel 1 satsning har i løpet av kort tid utviklet fantastiske sportsbiler som tar opp kampen med bla Ferrari og Lamborghini. 570S Spider har full-karbon tub, noe som holder vekten nede på drøye 1.300 kg. Dette i kombinasjon med en heftig V8 motor med to turboer og lynrask 7-trinns girkasse gir ekstreme ytelser som bare må prøves!

Mercedes-AMG GT R med 585 hk:

The beast of the Green Hell, tilnavnet er ingen tilfeldighet! Utviklet av AMG for å være det råeste av gatebil for banebruk, og brukes som pace car i Formel 1. Hjertet av kjøreopplevelsen er et monster av en V8 med to turboer som puster igjennom et titan eksosanlegg. Innvendig har bilen racingseter og veltebur. Understell og enorme keramiske bremser er satt opp for raske rundetider. Dette er en superheftig baneracer!

Porsche 911 GT3 RS med 500 hk:

Verdens råste sportsbil, banerigget til det ekstreme. Vi er ikke uenige! Med en sugemotor som drar til 9.000 rpm og en hyperrask PDK girkasse til din disposisjon, kan du utfordre bilens unike kjøreegenskaper. Enorme keramiske bremser, et understell perfekt avstemt til banekjøring, her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sett deg inn i racingsetet omkranset av veltebur og gi full gass!

Drømmeopplevelse på lukket bane

Testdrive på lukket bane er delt opp i to aktiviteter. På vår handling bane får du prøve bilens fantastiske kjøreegenskaper. Velger du pakke 2, 3 eller 4 får du også teste ekstrem akselerasjon i hastigheter opp mot 160 km/t på en 800 meter lang rettstrekning. På lukket bane trenger du ikke tenke på fartsgrenser, noe som skiller dette fra kjøring på landeveien. Kjøreopplevelsen inkluderer innsjekk, teori med briefing, kjøring og tid til foto av deg og bilen.

 

 

Mer informasjon
Sted Gardermoen
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto