Kjør supersportsbil på landevei, velg blant våre klasse 2 biler

Kjøp et gavekort på Driveout, der mottaker selv kan velge blant våre supersportsbiler i klasse 2:

Lamborghini Huracan med 610 hk
McLaren 570S Spider med 570 hk
Porsche 911 GT3 RS med 500 hk

Valg 1

10 km

Kjøring på
landevei

kr 1495,-

Valg 3

30 km

Kjøring på
landevei

kr 3495,-

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-822-G

Fra kr 1 495,00

Til kr 3 495,00

kr 1 495,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Her har du vårt unike utvalg supersportsbiler i klasse 2

Lamborghini Huracan med 610 hk:

Med en illsint V10 sugemotor som drar til nesten 9.000 rpm har Hurcan befestet seg som en ikonisk drømmebil. En lynrask dobbelt-clutsj girkasse og 4-hjulstrekk bidrar til at 0-100 km/t går unna på litt over 3 sekunder. Topphastigheten ligger godt over 300 km/t. Designet og lyden er akkurat så ekstremt det skal være på en Lamborghini, en helt rå kjøreopplevelse!

McLaren 570S Spider med 570 hk:

Engelsk designkunst på sitt beste! McLaren gjennom sin Formel 1 satsning har i løpet av kort tid utviklet fantastiske sportsbiler som tar opp kampen med bla Ferrari og Lamborghini. 570S Spider har full-karbon tub, noe som holder vekten nede på drøye 1.300 kg. Dette i kombinasjon med en heftig V8 motor med to turboer og lynrask 7-trinns girkasse gir ekstreme ytelser som bare må prøves!

Porsche 911 GT3 RS med 500 hk:

Verdens råste sportsbil, banerigget til det ekstreme. Vi er ikke uenige! Med en sugemotor som drar til 9.000 rpm og en hyperrask PDK girkasse til din disposisjon, kan du utfordre bilens unike kjøreegenskaper. Enorme keramiske bremser, et understell perfekt avstemt til banekjøring, her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sett deg inn i racingsetet omkranset av veltebur og gi full gass!

Kjør drømmebilen på landevei

Driveout er kjørepplevelser som foregår på landeveien der du får god tid til å nyte din drømmebil. Sett deg bak rattet, trykk på startknappen og nyt en uforglemmelig kjøretur med en rå sportsbil! Vi har norges desidert råeste utvalg drømmebiler. Før kjøring går deltageren gjennom innsjekk og en spennende briefing om bilen. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Perfekt for bilinteresserte barn, eller for deg som ikke selv har førerkort. Aldersgrense 10 år. Etter kjøringen kan deltageren ta bilde av seg selv og bilen.

 

 

Mer informasjon
Sted Jessheim (Oslo)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto