Kjør BMW M2, M3/M4 og nye M5 på racerbane!

Årets BMW M gave!


Trackday.no har i samarbeid med BMW Group Norge gleden av å invitere til en BMW M-kjøreopplevelse helt utenom det vanlige! På norges råeste racerbane Rudskogen Motorsenter kan vi tilby et svært begrenset antall deltagere en drømmedag på bane bak rattet på BMW M2, M3/M4 og det nye råskinnet BMW M5!


Du vil få teoretisk og praktisk opplæring i banekjøring og bilene. Når dette er gjennomført kan du først ta plass bak rattet i BMW M2 for 3 runder rundt banen.


BMW M2 kan skilte med 370 hk og en 0-100 km/ tid på 4,3 sekunder, ekte M-følelse og prestanda som virkelig imponerer. Er du så klar for mer? Drømmebilen M3 eller M4 står med sine 431 hk klar for å vise hva 0-100 km/t på 4,1 sekunder føles som. I tillegg byr den på fantasiske kjøreegenskaper du får nyte i 3 runder rundt banen. Som avslutning på opplevelsen står BMWs aller nyeste M-råskinn klar, nemlig M5. Med 600 hk klarer den 0-100 km/t på 3,4 sekunder, og vi kan love en kjøreopplevelse rundt racerbanen du sent vil glemme!


Kjøringen blir gjennomført med en erfaren racinginstruktør ved din side. Dette gir deg trygghet til å mestre bilene og banekjøring på en best mulig måte. I tillegg kan pakkes oppgraderes. For kun kr 990,- kan du fra passasjersete få oppleve hvordan en erfaren racerbilsjåfør kjører en M-bil 2 heftige runder rundt banen. Du velger selv hvilken bil du vil sitte på med: M2, M3/M4 eller M5!


Totalt tar opplevelsen ca 1 time. Vi garanterer en fantastisk bilopplevelse! Merk at dette er et eksklusivt tilbud, med et svært begrenset antall plasser.


Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv. Her det viktig å være rask for å sikre deg en plass!


Kjøreopplevelsen inkluderer 3 runder bak rattet i følgende 3 biler: BMW M2, M3/M4 og M5. Totalt 9 runder rundt Rudskogen med veiledning fra kyndig instruktør.


Pakken kan oppgraderes med 2 hotlaps i den av de 3 M-modellene du skulle ønske å sitte på med. Realiser drømmen om å sitte på med en racerbilsjåfør som virkelig kan vise hva en BMW M kan by på rundt banen. Pris for oppgradering er kun 990,-. Bestilling og betaling av oppgradering gjøres i kassen ved booking, eller direkte på banen gjennomføringsdagen.


Denne kjøreopplevelsen er kun tilgjengelig på et begrenset antall datoer, se bookingkalender under. Opplevelsen kan kjøpes og bookes direkte, eller kjøpes som gavekort. Datoer høsten 2018 kommer i juli.

kr 3 490,00

+/- 3 dager+/- 7 dager

* Påkrevet felt

kr 3 490,00
Dette opplever du
Detaljer

Farten, lyden, designet og akselerasjonen på MINI og BMW sine nye toppmodeller kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så tre raske runder rundt Rudskogen i en BMW M2, deretter følger 3 runder bak rattet i både BMW M3 eller M4 og nye M5.

Opplevelsen kan toppes med to fantastiske hotlaps med den av disse 3 M-bilene du ønsker. Med en racerbilsjåfør bak rattet kan vi garantere en helt unik luftetur. Pris for oppgradering er kun 990,-. Oppgradering bestilles i kassen ved booking, eller kjøpes direkte på banen gjennomføringsdagen.

Det er bare å feste setebeltet!

     Kjør BMW M2, M3/M4 og nye M5 med en profesjonell instruktør
     Opplev BMW sine råeste M-modeller i sitt rette element
     Kjenn på kreftene til det nye råskinnet BMW M5 med 600 hk på bane
     Gi full gass uten å tenke på fartskontroller
     Unn deg selv ditt livs adrenalin-kick
     Lær hvordan man behersker kjøring i ekstrem fart
     Ta med venner og familie
     Besøk en av norges mest kjente racingbaner
     Få smaken på banekjøring

Ikke glem video- og eller fotoutstyr

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon
Varekode TRACK-023
Antall deltakere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort - klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd.
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Bilen er forsikret, egenandel kroner 18.000,-
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Hjelm lånes på banen, deltager må ha heldekkende klær
Sted Rudskogen
Tid Bookes ut i fra gjeldende terminliste og ledige tidspunkt
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 1 time med ca 25 minutter effektiv kjøring
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Omtaler
Omtaler fra kunder (1)
Actionfylt opplevelse!
Vurdering
Kjørte tilsvarende BMW pakke i 2017. Flinke instruktører og masse kjøretid på rå bane i fantastiske biler med M logo. Ny pakke for 18 bestilt. Anbefales!!! Omtale av Trond Mæland (Sendt inn 08.03.2018)
Skriv din egen omtale
Du omtaler: Kjør BMW M2, M3/M4 og nye M5 på racerbane!
Hvordan vurderer du denne opplevelsen? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering