Kjør nye Audi R8 V10 Performance og 2 andre Audi Sport modeller på racerbane!

Årets Audi Sport gave!


Trackday.no har i samarbeid med Møller Bil Oslo Vest gleden av å invitere til en ny Audi Sport kjøreopplevelse helt utenom det vanlige! På norges råeste racerbane Rudskogen kan vi tilby et begrenset antall deltagere en drømmedag på bane bak rattet på nye Audi R8 V10 Performance. I tillegg for du kjøre 2 andre Audi Sport modeller som bl.a. Audi RS 3. Pakken kan også Performance oppgraderes med tre ekstra runder med Audi R8!


Du vil få teoretisk og praktisk opplæring i banekjøring og bilene. Når dette er gjennomført vil du først få prøve 2 nye Audi Sport modeller 3 runder hver rundt banen. En av disse er nye RS 3 kan skilte med 400 hk og en 0-100 km/ tid på 4,1 sekunder, prestanda som virkelig imponerer. Er du så klar for mer? Vi øker antall hk til hele 620! En av verdens raskeste superbiler R8 V10 Performance klarer 0-100 km/t på ca 3 sekunder. Med en erfaren racerbilsjåfør bak rattet vil du få 2 uforglemmelige runder rundt racerbanen - eller du kan velge å kjøre disse rundene selv. Du bestemmer!


Kjøringen blir gjennomført med en erfaren racinginstruktør ved din side. Dette gir deg trygghet til å mestre bilene og banekjøring på en best mulig måte. I tillegg kan pakken oppgraderes med en Performance pakke. Da får du hele 3 ekstra runder rundt racerbanen med R8 V10 Performance, enten som sjåfør eller passasjer!


Totalt tar opplevelsen ca 1 time, og vi garanterer en fantastisk bilopplevelse! Merk at dette er et eksklusivt tilbud, med et begrenset antall plasser.


Dette er den perfekte gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv. Her det viktig å være rask for å sikre deg en plass!


Kjøreopplevelsen inkluderer 3 runder bak rattet i 2 ulike Audi Sport modeller som bl.a. Audi RS 3, samt 2 runder i Audi R8 V10 Performance. Totalt 8 runder rundt Rudskogen med veiledning fra kyndig instruktør.


Pakken kan oppgraderes med med en Performance pakke som består av 3 ekstra runder med Audi R8. Realiser drømmen om selv å kjøre, eller sitte på 3 ekstra runder med en supersportsbil med 620 hk på racebane. Merk at de 2+3 rundene totalt med R8 ved kjøp av Performance oppgradering må fordeles mellom å kjøre selv og hot laps der instruktør kjører. Pris for oppgradering er kun 1.490,-. Bestilling og betaling av oppgradering gjøres i kassen ved booking, eller direkte på banen gjennomføringsdagen.


Denne kjøreopplevelsen er kun tilgjengelig i et begrenset antall, datoer 2019 kommer senest i januar. Opplevelsen kan kjøpes som gavekort, og gjennomføring bookes inn når datoer er klart.

kr 3 990,00

+/- 3 dager+/- 7 dager

* Påkrevet felt

kr 3 990,00
Dette opplever du
Detaljer

Farten, lyden, designet og akselerasjonen på Audi sine nye toppmodeller kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal oppleve disse på racerbanen. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så tre raske runder rundt Rudskogen i 2 nye Audi Sport modeller som bl.a. Audi RS 3. Som avslutning får du også 2 runder med den nye toppmodellen Audi R8 V10 Performance.

Pakken kan Performance oppgraderes med 3 ekstra runder med Audi R8. Da får du både kjørt selv samt sittet på med en profesjonell racingfører på racerbanen! Pris for oppgradering er kun 1.490,-. Bestilling og betaling av Performance oppgradering gjøres i kassen ved booking, eller direkte på banen gjennomføringsdagen.

Det er bare å feste setebeltet!

     Kjør 2 nye Audi Sport modeller med en profesjonell instruktør, samt kjør og/eller sitt på med nye R8 V10 Performance på racerbane
     Opplev tre Audi Sport modeller i sitt rette element
     Oppgrader og få 3 ekstra runder med Audi sin nye supersportsbil R8 V10 Performance på racerbanen
     Gi full gass uten å tenke på fartskontroller
     Unn deg selv ditt livs adrenalin-kick
     Lær hvordan man behersker kjøring i ekstrem fart
     Ta med venner og familie
     Besøk en av norges mest kjente racingbaner
     Få smaken på banekjøring

Ikke glem video- og eller fotoutstyr

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon
Varekode TRACK-022
Antall deltakere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort - klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd.
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Bilen er forsikret, egenandel kroner 18.000,-
Pris gjelder for pr. person
Sikkerhet Hjelm lånes på banen, deltager må ha heldekkende klær
Sted Rudskogen
Tid Bookes ut i fra gjeldende terminliste og ledige tidspunkt
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 1 time med ca 25 minutter effektiv kjøring
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Omtaler
Omtaler fra kunder (3)
Rå opplevelse!
Vurdering
Hadde en sinnsykt kul kjøring med råskinn fra Audi, spesielt nye R8 med over 600hk. Utrolig flinke instruktører og mange hyggelige folk :-) Omtale av Christoffer (Sendt inn 29.08.2017)
Målløs! Rett og slett målløs!
Vurdering
Alt jeg husker er hastigheten, trykket ved akselerasjon og den gromme motorlyden! En helt fantastisk opplevelse som ikke alle får oppleve. Veldig gode instruktører som ga god og nyttig informasjon mens vi kjørte. Følte jeg lærte mye selv om det ikke tok lange tiden å kjøre tre runder med hver bil. Hver bil har en egen karakteristikk, og det merket man når du tråkker inn gassen, bremser og svinger. Bare helt fantastisk, må gjøres igjen! Omtale av Audun (Sendt inn 28.08.2017)
Sinnsykt, litt kort tid men verdt det
Vurdering
Husker ikke helt s3 opplevelsen for går fortsatt på skyer etter R8 V10 opplevelsen. S3 var allikevel definitivt verdt det for å få en introduksjon før man satt seg i det virkelige monsteret av en bil.
Har man råd til dette så er det ikke verdt å lure.
Eneste som trekker ned er antall runder, hadde man fått 3 runder til med R8 hadde det gjort en forskjell på opplevelsen og da hadde det fått en 5er, men minne for livet opplevelse og veldig hyggelige folk.
Omtale av Marius (Sendt inn 23.04.2017)
Skriv din egen omtale
Du omtaler: Kjør nye Audi R8 V10 Performance og 2 andre Audi Sport modeller på racerbane!
Hvordan vurderer du denne opplevelsen? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering