Unik opplevelse

Kjør Aston Martin Vantage F1, BMW M4 GTS og Porsche 911 GT3 RS på racerbane!

Trackday.no har gleden av å tilby en helt unik kjøreopplevelse: Kjør spesialmodellene Aston Martin Vantage F1 Edition, BMW M4 GTS og Porsche 911 GT3 RS på racerbane i Norge! 

Disse 3 bilene representerer det råeste av hva Aston Martin, BMW og Porsche har laget, og det er et fåtall mennesker i verden som har hatt muligheten til å prøve dem mot hverandre på en bane. Den muligheten gir vi nå deg!

Vi har laget en kjøreopplevelse hvor du kjører alle 3 bilene 4 runder hver. Totalt hele 12 runder rundt racerbanen. Du vil gjennom hele kjøreopplevelsen bli guidet av en profesjonell instruktør, som vil gi deg et avansert banekjøringskurs.

Dette er den ultimate gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

       

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

rack-035

 

Kjøreopplevelsen gjennomføres på en av våre 30-40 gjennomføringsdager fra april til oktober. I 2023 gjennomførte vi kjøreopplevelser for over 4000 fornøyde deltagere.

NB! Du kan velge å kjøpe denne kjøreopplevelsen som gavekort hvor mottaker selv booker tid til gjennomføring, eller du kan booke tid nå.

SKU
TRACK-035
kr 14 995,00

Drømmedag på racingbanen

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Racerbanen er den perfekte arena for kjøring med supersportsbil!

Om opplevelsen

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen i disse 3 superbilene kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så 4 runder eller mer med M4 GTS, Aston Martin F1 og 911 GT3 RS. Som avslutning kan du også kjøpe hot laps med en eller flere av bilene, der en racingfører kjører så raskt som mulig rundt banen.

BMW M4 GTS

BMW sin M-avdeling bestemte seg for å utvikle sin råeste og raskeste sportsbil for racerbanen, og resultatet ble M4 GTS. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring er dette den raskeste bilen for bane BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen.

Aston Martin Vantage F1 Edition

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen på en Aston Martin Vantage F1 kan ta pusten fra hvem som helst. Bilen har over 535 hk og 685 nm, enorme keramiske bremser, karbon racing seter og et karosseri hovedsakelig laget av karbon. Dette er den samme spesial modellen som brukes som Safety Car i Formel 1. 0-100 km/t går unna på 3,6 sekunder, og topphastigheten er på godt over 300 km/t. Det er bare å feste setebeltet!

Porsche 911 GT3 RS

Ikonet 911 GT3 RS. Med over 500 hk, enorme keramiske bremser, enda større bakvinge, veltebur og tak laget av magnesium. Nærmere en racerbil er det vanskelig å komme. Med en herlig 4.0 liters sugemotor stopper ikke turtallet før nærmere 9.000 omdreininger. Dette er noe av det som gir denne bilen en helt unik følelse, og man merker at Porsche har laget denne for å kjøre fra det meste på racerbanen. 0-100 km/t går unna på 3,3 sekunder, og tiden den satt på Nürburgring var 7:28:00. Vi garanterer en vanvittig heftig kjøreopplevelse!

  • Kjør Vantage F1, M4 GTS og 911 GT3 RS med en profesjonell instruktør
  • Opplev 3 eksklusive supersportsbiler i sitt rette element
  • Kjenn på kreftene til 3 biler mot hverandre på bane
  • Gi full gass uten å tenke på fartskontroller 
  • Unn deg selv ditt livs adrenalin-kick
  • Lær hvordan man behersker kjøring i ekstrem fart
  • Ta med venner og familie
  • Besøk en av norges mest kjente racingbaner 
  • Få smaken på banekjøring

 

Ikke glem video- og eller fotoutstyr

Mer informasjon
Merke Unik opplevelse
Antall deltagere 1 person
Anbefalt alder Fra 18 år
Anbefales for Kvinner og menn i alle aldre
Begrensninger Førerkort klasse B. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd
Briefing Teoretisk og praktisk informasjon gis før kjøring
Forsikring Deltager og bil er forsikret
Pris gjelder for Pr. person
Sikkerhet Hjelm lånes på banen, deltager må ha heldekkende klær
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vålerbanen (Hedmark)
Tilgjengelighet Begrenset antall plasser, merk at endring av biltype til en tilsvarende modell kan forekomme
Varighet 2 timer, med ca 40 minutters effektiv kjøring
Oppmøte Møt opp i god tid, ta gjerne med video- eller kamerautstyr
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto