Gavekort

Gavekort på Kjør BMW M4 GTS, AMG GT R og Porsche 911 GT3 RS på racerbane!

Trackday.no har gleden av å tilby en helt unik kjøreopplevelse: Kjør spesialmodellene BMW M4 GTS, Mercedes-Benz AMG GT R og Porsche 911 GT3 RS på racerbane i Norge! 

Disse 3 bilene representerer det råeste av hva BMW, Mercedes og Porsche har laget, og det er et fåtall mennesker i verden som har hatt muligheten til å prøve dem mot hverandre på en bane. Den muligheten gir vi nå deg!

Vi har laget en kjøreopplevelse hvor du kjører alle 3 bilene 4 runder hver. Totalt hele 12 runder rundt racerbanen. Du vil gjennom hele kjøreopplevelsen bli guidet av en profesjonell instruktør, som vil gi deg et avansert banekjøringskurs.

Dette er den ultimate gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

        

Antall runder og lengde på kjøringen varierer avhengig av hvilken bane du velger å kjøre på. Kjøreopplevelsen er imidlertid den samme!

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-035-G-u

Fra kr 14 995,00

Til kr 14 995,00

kr 14 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Drømmedag på racingbanen

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Racerbanen er den perfekte arena for kjøring med supersportsbil!

Om opplevelsen

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen i disse 3 superbilene kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så 4 runder eller mer med M4 GTS, AMG GT R og 911 GT3 RS. Som avslutning kan du også kjøpe hot laps med en eller flere av bilene, der en racingfører kjører så raskt som mulig rundt banen.

BMW M4 GTS

BMW sin M-avdeling bestemte seg for å utvikle sin råeste og raskeste sportsbil for racerbanen, og resultatet ble M4 GTS. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring er dette den raskeste bilen for bane BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg får man også en fantastisk lydopplevelse med på kjøreturen.

Mercedes-Benz AMG GT R

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen på en Mercedes-Benz AMG GT R kan ta pusten fra hvem som helst. Bilen har over 585 hk og 700 nm, enorme keramiske bremser, veltebur og et karosseri hovedsakelig laget av karbon. Den er løselig basert på baneversjonen GT3 og den satt banerekorden for standardbiler med bakhjulstrekk på Nürburgring med tiden 7:10:92 i 2017. 0-100 km/t går unna på 3,6 sekunder, og topphastigheten er 318 km/t. Det er bare å feste setebeltet!

Porsche 911 GT3 RS

Ikonet 911 GT3 RS. Med over 500 hk, enorme keramiske bremser, enda større bakvinge, veltebur og tak laget av magnesium. Nærmere en racerbil er det vanskelig å komme. Med en herlig 4.0 liters sugemotor stopper ikke turtallet før nærmere 9.000 omdreininger. Dette er noe av det som gir denne bilen en helt unik følelse, og man merker at Porsche har laget denne for å kjøre fra det meste på racerbanen. 0-100 km/t går unna på 3,3 sekunder, og tiden den satt på Nürburgring var 7:28:00. Vi garanterer en vanvittig heftig kjøreopplevelse!

  • Kjør M4 GTS, AMG GT R og 911 GT3 RS med en profesjonell instruktør
  • Opplev 3 eksklusive supersportsbiler i sitt rette element
  • Kjenn på kreftene til 3 biler mot hverandre på bane
  • Gi full gass uten å tenke på fartskontroller 
  • Unn deg selv ditt livs adrenalin-kick
  • Lær hvordan man behersker kjøring i ekstrem fart
  • Ta med venner og familie
  • Besøk en av norges mest kjente racingbaner 
  • Få smaken på banekjøring

 

Ikke glem video- og eller fotoutstyr 

Mer informasjon
Merke Gavekort
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vinstra Motorsportarena (Oppland), Vålerbanen (Hedmark)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto