Gavekort

Gavekort på Kjør BMW M3 CSL, M4 GTS og M4 CSL på racerbane!

Trackday.no har gleden av å tilby en helt unik kjøreopplevelse: Kjør spesialmodellene BMW M3 CSL, M4 GTS, og M4 CSL på racerbane i Norge!

Disse 3 bilene representerer det råeste av hva BMW M har laget, og det er et fåtall mennesker i verden som har hatt muligheten til å prøve disse mot hverandre på en bane. Den muligheten gir Trackday nå deg!

Vi har laget en kjøreopplevelse hvor du kjører alle 3 bilene 4 runder hver. Totalt hele 12 runder rundt racerbanen. Du vil gjennom hele kjøreopplevelsen bli guidet av en profesjonell instruktør, som vil gi deg et avansert banekjøringskurs.

Dette er den ultimate gaven til bilentusiasten, om det er en venn, kollega, familie eller deg selv!

TRACK-042-BMW-M3-CSL
TRACK-042-BMW-M4-GTS
TRACK-042-BMW-M4-CSL

Antall runder og lengde på kjøringen varierer avhengig av hvilken bane du velger å kjøre på. Kjøreopplevelsen er imidlertid den samme!

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-042-G-u

Fra kr 15 995,00

Til kr 15 995,00

kr 15 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Drømmedag på racingbanen

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold. Racerbanen er den perfekte arena for kjøring med supersportsbil!

En unik opplevelse med 3 drømmebiler fra BMW

Farten, lyden, kjøreegenskapene, designet og akselerasjonen i disse 3 superbilene kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Å kjøre en av disse er få forundt, det å kjøre alle 3 er noe svært få i verden har gjort. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Vi gir deg også praktisk veiledning i forhold til sporvalg, bremsepunkter og generell håndtering av sportsbil på bane. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så 4 runder eller mer med en helt unik bukett spesialmodeller fra BMW: M3 CSL, M4 GTS, og M4 CSL. Som avslutning kan du også kjøpe hot laps med en eller flere av bilene, der en racingfører kjører så raskt som mulig rundt banen.

BMW M3 CSL

BMW sin M-avdeling lanserte i 2003 det som skulle vise seg å bli en legende, M3 CSL. Dette var en unik modell betegnelse som kun en gang tidligere i historien var blitt brukt. Produksjonen ble svært begrenset, kun 1.383 biler på verdensbasis har gjort dette til et yndet samlerobjekt. Med utvidet bruk av lettvektskomponenter som blant annet karbon ble vekten sammenlignet med en stadard M3 redusert med 110 kg. M3 CSL gjør unna 0-100 km/t på 4,9 sekunder, og uten elektronisk fartsbegrensning er topphastigheten 280 km/t. Med en rundetid på 7:50,20 på Nürburgring satt den en ny standard i klassen. Den legendariske 3 lites rekkesekseren motoren med karbon innsug yter 360 hk ved 8000 omdreininger. Innvendig har bilen 2 racingstoler kledd i alcantara, her sitter du klistret mot g-kreftene. Kort fortalt er dette noe av det kuleste du kan kjøre! Takket være et bilens innsug og eksosanlegg får man også en uforglemmelig lydopplevelse når man gir full gass med denne på racerbanen.

BMW M4 GTS

BMW sin M-avdeling lanserte i 2016 sin til da råeste og raskeste sportsbil for racerbanen. Med en rundetid på 7:27,88 satt i desember 2015 på Nürburgring var M4 GTS den raskeste bilen for bane BMW hadde produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 700 biler på verdensbasis har gjort dette til et samlerobjekt. Med justerbar aerodynamikk, utvidet bruk av lettvekstkomponter av karbon og et spesialutviklet chassis klarer den 0-100 km/t på 3,8 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 11,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og vanninnsprøytning og yter over 500 hk og 600 nm. Innvendig har bilen 2 racingstoler av karbon, 6-punkts setebelter, veltebøyle og brannslukker. Kort fortalt er dette noe av det nærmeste man kommer racerbil med skilt. Takket være et ekstremt titan eksosanlegg byr M4 GTS på en av de råeste lydopplevelsene du kan få i en gateregistrert bil!

BMW M4 CSL

BMW sin M-avdeling bestemte seg i forbindelse med sitt 50 års jubileum for å utvikle en ny CSL, og resultatet ble M4 CSL. Dette er en modell betegnelse som kun er brukt 2 ganger tidligere i historien: 3.0 CSL fra 1973 og M3 CSL fra 2003. Med en rundetid på 7:20,20 satt i mai 2022 på Nürburgring er dette nå den raskeste bilen BMW har produsert. Og produksjonen ble svært begrenset, kun 1.000 biler på verdensbasis har gjort dette til et fremtidig samlerobjekt. Med utvidet bruk av lettvektskomponenter som blant annet karbon klarer M4 CSL 0-100 km/t på 3,7 sekunder. 200 km/t er unnagjort etter utrolige 10,7 sekunder. Motoren på 3 liter har doble turboer og yter 550 hk og 650 nm. Innvendig har bilen 2 vanvittige racingstoler av karbon, her sitter du klistret mot g-kreftene. Kort fortalt er dette noe av det råeste du kan kjøre! Her er det bare å feste setebelte og nyte noen uforglemmelige runder i det nyeste fra BMW.

Kjør M3 CSL, M4 GTS, og M4 CSL med en profesjonell instruktør

Opplev 3 eksklusive supersportsbiler i sitt rette element

Kjenn på kreftene til 3 biler mot hverandre på bane

Gi full gass uten å tenke på fartskontroller

Unn deg selv ditt livs adrenalin-kick

Lær hvordan man behersker kjøring i ekstrem fart

Ta med venner og familie

Besøk en av norges mest kjente racingbaner

Få smaken på banekjøring


Ikke glem video- og eller fotoutstyrMer informasjon
Merke Gavekort
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vinstra Motorsportarena (Oppland), Vålerbanen (Hedmark)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto