Gi bort årets råeste julegave!

Tidsbegrenset supertilbud på kjøreopplevelser med Ferrari!
Kampanjen er nå avsluttet!

Velg blant 3 unike opplevelser med Ferrari, en opplevelsesgave som skaper minner for livet! Priser fra kun kr 1.495,-

Kjøp digitalt gavekort og motta det på e-post i løpet av minutter, eller bestill gavekort i eksklusiv gavekorteske som kan legges under juletreet!
Kjøp gavekort nå!

Kampanjen varer t.o.m. søndag 12. desember 2021

Kjør Ferrari på landevei
Kampanjen er nå avsluttet!

Hvem drømmer vel ikke om å sette seg bak rattet i en Ferrari. Start bilen og kjenn følelsen og lyden av en illsint V8 motor våkne til liv. Driveout er fantastiske kjørepplevelser som foregår på utvalgte flotte landeveier. Opplevelsen kan også gjennomføres som passasjer. Ferrari 355 F1 Spider er en klassiker som kan kjøres med taket nede, vi garanterer en helt unik lydopplevelse! Nye Ferrari F8 Tributo med 720 hk er noe av det råeste og mest ekstreme du kan kjøre på veien i Norge. Realiser drømmen din, eller en du er glad i, og bli med på en uforglemmelig kjøretur. Noen øyeblikk skal bare nytes, og vi kan garantere at dette er ett av disse. Vi setter av god tid til å ta bilder.

Lokasjon: Jessheim (Oslo)  

Testdrive med Ferrari
Kampanjen er nå avsluttet!

Farten, lyden, designet og akselerasjonen på denne bilen kan ta pusten fra hvem som helst – og du skal sitte bak rattet. Med en erfaren instruktør ved din side kan du testkjøre en Ferrari F8 Tributo og gi full gass på lukket bane! Kjøringen er delt opp i kjøring på en handling bane, og om ønskelig også en akselerasjonstest på en 800 meter lang rettstrekning. På vår handling bane får du testet bilens fantastiske kjøreeegenskaper. I akselerasjonstesten kan du nå hastigheter opp mot 160 km/t. Før kjøring må fører gjennom innsjekk og briefing med teori. Opplevelsen kan også gjennomføres der du sitter på som passasjer. Etter kjøring får du ta bilde av deg og bilen.

Lokasjon: Gardermoen Raceway

  

Kjør Ferrari på racerbane
Kampanjen er nå avsluttet!

Racerbane opplevelser er våre ultimate kjøreopplevelser! De færreste har kjørt på racerbane, enda færre har satt seg bak rattet i drømmebilen. Trackday.no gir deg mulighet til å realisere drømmen om begge deler. Vi gir deg den unike sjansen til å gjennomføre en uforglemmelig adrenalinfylt kjøretur i en Ferrari F8 Tributo! 720 hestekrefter, lukten av svidd gummi og hastigheter opp mot 200 km/t! Etter innsjekk vil en instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Etter teorien er man klar til å kjøre! Sammen med vår profesjonelle racinginstruktør kjører deltageren to eller flere runder rundt racerbanen! Det er bare å feste setebeltet! Husk kamera.

Lokasjoner: Rudskogen Motorsenter (Østfold), Motorcenter Norway (Rogaland), Vinstra Motorsportarena (Oppland)