Gavekort

Gavekort på Banekjøringskurs på racerbane

Norges råeste kjørekurs: Trackday.no kan tilby banekjøringskurs for deg som vil bli en tryggere, bedre og raskere sjåfør på racerbanen!

Kurset tilpasses ferdighetsnivå, så dette passer like godt for nybegynnere som erfarne sjåfører. Perfekt for deg som ønsker å prøve deg på banekjøring og ønsker en rikig start, og essensielt for deg som kanskje har kjørt endel og ønsker videre progresjon. Når man kjøper dette kurset får du halv pris på kjøring med egen bil samme dag hvis du ønsker dette. Det betyr at man for kun kr 995,- kan kjøre så mye man ønsker med sin egen bil på banen før og/eller etter gjennomført banekjøringskurs.

En times kjørekurs med en profesjonell instruktør
Instruksjon basert på ferdighetsnivå; både for nybegynnere og viderekomne
Både teoretisk og praktisk innhold
1 heat der instruktør kjører og instruerer/viser banen og kjøreteknikk i praksis
Kjør selv 2 heat a 4 runder på bane med full instruksjon

Velg mellom å kjøre din egen bil eller kjør vår MINI John Cooper Works.
egen bil     vår bil    egen bil

Antall runder og lengde på kjøringen varierer avhengig av hvilken bane du velger å kjøre på. Kjøreopplevelsen er imidlertid den samme!

- Få gavekortet på e-post i løpet av minutter
- Gyldig 365 dager med mulighet for forlengelse
- Mottaker velger selv tid for gjennomføring av opplevelsen på en av våre 40-50 gjennomføringsdager fra april til oktober
- Mottaker kan endre til en annen opplevelse om ønskelig
- Gavekortesker sendes i anonym konvolutt som pakke i postkassen med 3-6 dagers levering (avsender "TDY")
- Klikk her for å se våre kjøpsbetingelser

Velg gavekortets verdi med knappene under, du betaler:

SKU
TRACK-019-G-u

Fra kr 1 995,00

Til kr 5 995,00

kr 1 995,00
Velg gavekort
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakerens e-post

Banekjøringskurs på racingbane

Trackday.no er Norges største arrangør av banetreff, og vi har over 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold.

Om opplevelsen 
Trackday.no har gleden av å tilby et kjørekurs for deg som vil utvikle dine egne ferdigheter bak rattet. Kjørekurset er egnet både for nybegynnere og viderekomne, da vi tilpasser kurset ut i fra hver enkelt deltagers ferdighetsnivå. Våre instruktører er pofesjonelle sjåfører med mange års erfaring fra bl.a. førerutvikling og motorsport.

Kurset varer en full time, og du får din egen personlige instruktør som følger deg gjennom ditt kurs. Inkludert er også bil for gjennomføring av den praktiske delen på banen. Kurset er delt opp i en teoretisk del der sikkerhet, bane, kjøreteteknikk, sporvalg, bremseteknikk etc. blir gjennomgått. Deretter følger en praktisk del på banen fordelt på 2 heat a 4 runder med påfølgende debrief i bilen.

Kjør din egen bil eller vår MINI
Dersom du ønsker å kjøre vår bil, brukes MINI John Cooper Works. Denne sportslige modellen er perfekt for aktiv og inspirert kjøring. Bilen er utover standard modifisert for banekjøring, med oppgraderte bremser, understell, stoler etc. Bilen har 231 hk, som via en dobbelklutsj girkasse styres med girsjaltere på rattet.

Ønsker du bruke egen bil får kjøre flere runder per heat hvis ønskelig. Bruk av deltagers bil gjennomføres kun med forbehold om at den aktuelle bilen tilfredstiller våre krav til sikkerhet. Har man en egnet bil er dette noe vi anbefaler for at du skal få mest mulig relevant læring og progresjon ut av ditt kurs!

Ikke glem video- og eller fotoutstyr

Mer informasjon
Merke Gavekort
Sted Motorcenter Norway (Rogaland), Vinstra Motorsportarena (Oppland), Vålerbanen (Hedmark)
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto